Eerste blog

Mijn allereerste blog, toch een beetje spannend. Eerst maar even voorstellen. Ik ben Suze, 35 jaar en bijna 20 jaar samen met manlief. Ik ben eind 2010 moeder geworden van Sanne en begin 2016 van Cas. Ik werk binnen een woonvorm voor clienten met een meervoudig complexe beperking. Ik ben gezegend met het Ehlers-danlos syndroom (EDS). Ik ben altijd op zoek naar balans. Balans als vrouw van, moeder, werknemer en me-time. In het huishouden, wat niet mijn hobby is. Balans ook zeker in wat mijn lichaam aan kan vanwege mijn EDS. Het is ook steeds zoeken naar balans in de financiën. Kortom mijn leven bestaat uit balans zoeken en daar neem ik jullie graag in mee.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.