Weighloss update

Vorige week schreef ik dat ik de verkeerde kant op ging qua gewicht, in 2 weken had ik er 3,5kg aan gegeten terwijl ik sinds november 3,6kg was afgevallen. Terug bij af dus…..

De afgelopen week heb ik goed op mijn eten gelet. Ik at elke dag een stevig ontbijt en een goed lunch, regelmatig een tussendoortje. Zo voorkwam ik dat ik enorme trek kreeg en ging lopen snaaien. Ik dronk veel meer dan dat ik normaal doe, voornamelijk Alka thee.

Als ontbijt eet ik vaak amandelmelk met muesli/havermout/brinta, ik wissel deze 3 een beetje af. Als lunch heb ik een aantal keer ijsbergsla, paprika, komkommer en gerookte kip genomen en daarbij 2 knackebrod.

Woensdag gingen wij naar de markt en daar kocht ik gedroogd fruit om te proberen. Als ik moet werken neem ik daar 30 gram van mee en nog een stuk fruit. Het gedroogde fruit is net weer eens wat anders en tijdens het werk heb ik altijd behoorlijk honger/trek. Of gewoon ’s avonds op de bank met een bakje thee.

Omdat het vakantie was namen we ook kibbeling mee van de markt, ik nam 2 broodjes met kibbeling zonder saus. De rest van de week was netjes wat betreft het eten, dus dat moet kunnen voor een keertje.

Ik heb vorige week de auto niet gebruikt hier in het dorp, alles ging op de fiets. Ik moest naar de schoonheidsspecialiste en daar ben ik lopen naar toe gegaan, ik nam terug een kleine omweg en kwam zo op bijna 4 km. De rest van de week lukte het niet om te sporten. Deze week is dat wel weer de bedoeling.

Maar wat is dan het resultaat van afgelopen week?

Ik viel 2,1kg af, voornamelijk vocht natuurlijk. Maar het motiveert wel.

Ik heb niet gemeten, daar hoop ik volgende week wel aan te denken.

Gisteren was het moederdag. ’s Ochtends moest ik werken, bij thuiskomst kreeg ik mooie knutsels die op school en bij de gastouder gemaakt waren, wat plantjes voor in de tuin en een grote zak pistachenoten. Ik ben echt dol op pistachenoten, daar kan ik geen mate mee houden. Daarom koop ik ze bijna nooit 🙂 Ik kon gisteren dan ook geen weerstand bieden en de hele zak ging leeg, gelukkig kreeg ik wel hulp van manlief en de prinses (zij bleek ze ook enorm lekker te vinden). Tel daar een uitgebreide moederdaglunch (inclusief aardbeien met slagroom) en je snapt dat ik gisteren een enorme cheat dag had.

Eigenlijk is het maar goed dat de noten op zijn, dan kan ik vandaag weer met een schone lei beginnen.

Morgenavond staat er bootcamp op de planning en ik hoop deze week nog 2x een work-out thuis te doen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.