Photo Friday

Het leek mij leuk om jullie wat foto’s te laten zien van mijn week. Vandaar deze photo friday. Ik schrijf mijn blogs eerder dan dat ze online komen, daarom loopt deze week van donderdag t/m woensdag.

Donderdag begon met Franse les. In de bibliotheek werd 2 uurtjes Frans gegeven voor beginners, het leek Sanne leuk om hier heen te gaan.

Terwijl Sanne Franse les had, gingen Cas en ik even kijken bij het circus wat hier is neergestreken. De dieren zagen er heel goed en tevreden uit.

Vrijdag was er braderie hier in het dorp. Als er pony gereden kan worden, is Sanne er als de kippen bij. Cas ging voor het eerst ponyrijden en vond het geweldig!

Glittertattoos!!

Cas en Sanne maakten samen met mij een huis van Duplo, deze moest op de foto..

In juni waren mijn man en ik 10 jaar getrouwd, mijn ouders namen ons daarom zaterdag mee uit eten. Ik heb geen foto’s van het eten gemaakt helaas, het was erg lekker! De kinderen hebben genoten, ze konden heerlijk spelen in het zand. Dat zat ook echt overal……

Zondag werd onze hellofresh box bezorgd, binnenkort komt daar een blog over.

Maandag ging ik met de kinderen naar de Ikea, ik had wat hoeslakens nodig en ik wilde even wat inspiratie op doen voor een nieuwe kast in de woonkamer. De kinderen vonden het helemaal leuk om door alle huiskamers, keukens en slaapkamers te struinen. Ik nam in het restaurant een lekker broodje met kip.

Een heerlijke pastamaaltijd op maandag.

De ingrediënten voor de maaltijd van dinsdag.

Ik ben nog niet aan het werk, vanwege mijn schouder. Woensdag ging ik wel 2 uurtjes naar het werk om wat kantoorzaken te doen, al is daar niks van terecht gekomen 😉

Cas vond het te warm buiten, daarom maar binnen spelletjes doen.

Dit was de eerste Photo Friday, ik denk er over om dit vaker te gaan doen. Ik vind dit een leuke manier om de week door te nemen en zo te zien dat er best veel leuke dingen gebeurd zijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.