Weight loss woensdag

Mijn gewicht is al heel lang een ‘ding’, ik heb er al vaker een blog over geschreven.

Op dit moment zit ik weer in de goede flow. Ik heb binnenkort weer een afspraak bij mijn voedingsconsulent en ik ben erg benieuwd naar de cijfers.

Het leek mij leuk om daarom eens een dag bij te houden wat ik dan eet. Wie weet help ik er iemand mee.

Ik probeer gezonde keuzes te maken en weinig suikers tot mij ge nemen. Ik kook daarnaast ook veel zonder pakjes en zakjes. Zo af en toe komt er wel een pakje in huis en dat is ook prima voor ons.

Het is vakantie en Cas en Sanne slapen dan altijd tot een uur of 8. Uiteindelijk zaten we om 9.00u aan het ontbijt. Ik ontbijt al een paar weken ’s morgens met Griekse yoghurt en fruit. Deze morgen met blauwe bessen. Niet zoveel, want het fruit was op. Ik wissel het af met andere fruitsoorten zoals banaan met kaneel. Ik nam er 2 glazen water bij.

Inmiddels waren de boodschappen bezorgd en was er weer fruit! Om 10.30u nam ik een een appel en mijn Dopper met water.

‘S middags ging ik naar het zwembad met de kids, we namen boterhammen mee. Ik nam daar om 12.15u 2 boterhammen met fricandeau en groene pesto. En ik nam uiteraard water.

Na een middag heerlijk zwemmen was het tijd om weer om te kleden en naar huis te gaan. Maar niet zonder eerst een ijsje gekocht te hebben, zelf nam ik komkommer.

Het ziet er niet enorm smakelijk uit, maar om 18.15u aten we taco’s. Sanne en Cas zijn hier enorm dol op, het liefst eten ze dit elke week. Ik nam een flinke berg sla en nam na dit bord stiekem nog een klein beetje.

Om 21.45u nam ik nog een schaaltje Griekse yoghurt met een beetje honing en walnoten. Heerlijk!

Ik nam tussendoor regelmatig water, zodat ik zo’n 2 liter water binnenkreeg.

Dit was mijn dagmenu, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen.

Ik kan altijd wel inspiratie gebruiken 🙂

Wat eten jullie als ontbijt en als tussendoortjes?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.