Hello Fresh

Inmiddels is iedereen wel bekend met het concept van Hello Fresh. Bijna alle ingrediënten voor het avondeten voor 3 of 5 dagen wordt bij je thuis afgeleverd inclusief recepten.

In 2014 sloten wij al een abonnement af bij Hello Fresh, ik vond het elke keer zo moeilijk om te verzinnen wat we gingen eten en verviel vaak in steeds dezelfde dingen. Hello Fresh was een uitkomst, 3 avonden niet hoeven te verzinnen wat we aten.

In het begin konden we nog niet kiezen welke gerechten je wilde, dit was al bepaald. Inmiddels is er de mogelijkheid om van te voren te kiezen uit 12 gerechten.

Wij hebben lang gebruik gemaakt van Hello Fresh, ik zag in de app dat wij 96 dozen hebben afgenomen.

Het fijne aan Hello Fresh is dat je hem makkelijk op pauze zet, als je bv op vakantie bent of de gerechten staan je niet aan.

Een jaar geleden zei ik het abonnement op, we hadden hem al een tijd op pauze staan. Er waren 2 redenen waarom wij stopten. De eerste reden was dat we al een tijdje moeite hadden met het selecteren van de gerechten, het was steeds niet onze smaak. Daarnaast werd een 2-persoonsbox te weinig voor manlief, Sanne en mij, terwijl een 3-persoons te veel was.

Maar een paar weken terug kreeg ik toch weer zin in de gerechten van Hello Fresh en heractiveerde mijn abonnement weer. We gaan nu wel voor een 3-persoonsbox met z’n viertjes. De zondag er na werd de box weer bij ons afgeleverd, altijd een soort kerstpakket-gevoel. Benieuwd wat er allemaal in zit, met regelmatig een extraatje.

De gerechten worden afgeleverd door een chauffeur met een gekoeld busje, daarnaast zit er met het warme weer nog extra koelelementen bij het vlees. Het komt in een grote doos met 3 zakjes er in, 1 zakje per gerecht. Even controleren of alles er in zit en dan vlug de koelkast in. Als extraatje zat er deze keer een fles ice tea bij.

Het eerste gerecht was ‘romige farfalle met kruidig kipgehakt’. Als groente zat er onder andere venkel. Normaal zijn wij hier geen fan van, maar in dit gerecht proefde we het bijna niet. Het was een erg lekker gerecht.

Het tweede gerecht was ook een topper! Ik vind parelcouscous heerlijk, maar koop het zelf nooit. Er zaten garnalen bij dit gerecht, dat was een geluk voor manlief en mij. De kinderen lusten geen garnalen, wij hadden dus wat extra. Voor de kinderen deed ik er een paar vissticks bij in plaats van garnalen.

Het laatste gerecht alweer, een noedelsoep. Ook deze was heel erg lekker! Ik was even vergeten hoe lekker ik de noedelsoepen van Hello Fresh altijd vond!

Er wordt op de recepten een indicatie van de tijd gegeven hoe lang je er mee bezig bent. Gek genoeg doe ik er altijd 5 a 10 minuten langer over, ik ben blijkbaar niet zo snel 😉

Het was een zeer geslaagde hernieuwde kennismaking met Hello Fresh, ik kan niet wachten op de volgende box!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.