Thankful Tuesday

Tijd voor een nieuwe Thankful Tuesday, vandaag gaat hij over mijn man. Ik ken hem al zo’n beetje mijn hele leven. We woonden in hetzelfde dorp, we gingen naar dezelfde basisschool, middelbare school en we zwommen bij dezelfde zwemclub. In 1998 kregen wij verkering, ik was nog maar 15 jaar. Inmiddels zijn we 20 jaar verder, in juni waren wij 10 jaar getrouwd (we trouwden op de dag dat we 10 jaar samen waren). Er is veel gebeurd in die 20 jaar, we zijn 2 kinderen en een chronische aandoening verder. Tijd om een dankbaarheidslijstje te maken speciaal voor hem.

-Hij houdt het al 20 jaar met mij uit, dat is een prestatie op zich 😉

-Hij heeft mij 2 prachtige kinderen gegeven.

-Hij neemt de kinderen van mij over als hij ziet dat ik er een beetje klaar mee ben, ondanks dat hij dan vaak net thuis is en een lange werkdag heeft gehad.

-Hij is een hele leuke en lieve vader voor de kinderen.

-Hij geeft mij de ruimte om naast mijn late diensten, soms wel 2 of 3 in de week, te gaan sporten in de avond. Waardoor we soms weinig avonden samen zijn.

-Hij doet de was als ik in het weekend moet werken en hij sorteert het perfect 🙂

-Hij heeft mij heel goed bij gestaan en ondersteund in de periode dat ik mijn diagnose had gekregen en moest revalideren.

-Hij neemt huishoudelijke taken van mij over als ik het lichamelijk niet kan.

-Ik kan mijzelf zijn bij hem.

-Hij doet altijd zijn uiterste best om zich te schikken in mijn onregelmatige rooster, wat betekend dat hij eerder weg moet van zijn werk als ik een late dienst heb om zo op tijd bij de gastouder te zijn.

-Hij is er gewoon voor mij en de kinderen!

Als ik een dag zou gaan zitten voor deze blog dan zou het lijstje waarschijnlijk nog veel langer zijn, maar dit zijn toch wel hele belangrijke voor mij.

Waar ben jij dankbaar voor in je relatie?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.