Shoplog Kiabi

 

 

img_3191Vandaag een shoplog. Ik heb dit nog nooit gedaan, maar ik vind shoplogs altijd leuk om te lezen of om er filmpjes van te zien. Filmpjes maken is zeker (nog) een brug te ver 😉

In Frankrijk ging ik samen met Sanne shoppen bij Kiabi. Ik had al eens van deze winkel gehoord. Dus toen we deze winkel zagen toen we op de eerste dag boodschappen gingen doen was snel duidelijk dat ik daar heen wilde. Manlief en Cas maak ik niet blij met winkelen dus ging ik samen met Sanne voor komende herfst en winter.
img_3079Voor mijzelf kocht 1 item. Deze blousejurk in mijn favoriete groene kleur en heeft mooi kralenwerk. Ik kan hem dragen met lange mouwen of met opgerolde mouwen. Dat laatste zal het meest waarschijnlijk zijn, ik stroop mijn mouwen eigenlijk altijd op. Hij zit echt heerlijk!  Hij kostte €25,-.img_3081Hier een foto terwijl ik hem aan heb. Ik ben niet zo goed in foto’s, hahaha…img_3082Ik ben normaal gesproken niet zo van prints van bekende figuren op bovenkleding, op ondergoed en pyjama’s vind ik prima. Deze sweater van Mickey Mouse kon ik alleen echt niet laten hangen. Cas is momenteel helemaal fan van Mickey Mouse Clubhouse en dit kleurtje staat hem heel leuk. Hij kostte €13,-.img_3083Weer een sweater in de gele kleur, deze is met een motor. Hij kostte €7,-.img_3085Deze groene trui is wat rustiger, hij kostte maar €6,-.img_3087img_3078Eigenlijk had Cas geen T-shirts meer nodig, maar ik zag deze T-shirts hangen voor €3,- per stuk. Ik heb deze 2 daarom meegenomen in de maat die hij nu draagt, voor erbij.
img_3088img_3084Deze longsleeves kocht ik voor €4,- per stuk.
img_3092Deze trui met tijgerkopjes kocht ik niet bij Kiabi, maar bij de supermarkt. In Frankrijk kun je zo’n beetje alles kopen in de supermarkt en ik kijk dan ook altijd graag even of ik wat leuks zie. Ik kon nu weinig vinden wat ik leuk vond, maar deze kon ik niet laten hangen. Hij kostte €9,95.img_3080Sanne was eigenlijk gelijk verliefd op deze zwarte blouse met stippen en bloemen, hij staat haar ook heel leuk. Hij kostte €12,-.
img_3086Sanne heeft deze zomer een korte tuinbroek gehad en ze wilde heel graag een lange hebben. We kwamen deze grijze tegen bij Kiabi, ze was gelijk razend enthousiast. Leuk met korte mouwen of een longsleeve, maar ook haar nieuwe blouseje staat er heel leuk bij. Hij kostte €15,-.img_1793
img_1794-2img_3089Deze dunne longsleeve kan goed onder haar tuinbroek of onder een vest als het deze winter echt een keer koud is. Hij kostte maar €3,-.
img_3091
img_3090Verander shirts blijven een hit bij de meeste kinderen, volgens mij. Het lijkt iets magisch te hebben om een afbeelding te veranderen op je shirt. Sanne wilde daarom ook heel graag deze longsleeve hebben. Er staat een blauwe planeet op, die ze kan veranderen naar roze. Hij kostte €8,-.

img_3093img_3094Sanne draagt graag korte mouwen in de winter met een vestje er over heen. Stiekem zijn wij Familie Vest, want ook manlief en ik lopen graag met korte mouwen en een vest. Daarom kochten we dit vestje voor €8,-.
img_3095We vonden de afbeelding op deze longsleeve heel grappig. Unicorns zijn natuurlijk helemaal hip op dit moment en deze kat met hoorn vonden we te leuk. Voor €4,- kochten we deze longsleeve. img_3096Sanne draagt eigenlijk alleen maar skinny jeans, deze staan haar het leukst. Normaal koop ik ze bij de h&m voor haar. Bij de Kiabi hadden ze een hele grote kast staan met allemaal broeken met hetzelfde model, in zeker 15 verschillende kleuren. Dit hadden ze overigens ook voor jongens. De broeken kostten €12,- per stuk. Sanne koos een groene en een roze.

De 17 items in deze shoplog kostte bij elkaar €148.95, ik vind dat echt enorm meevallen!

Ik vind Kiabi echt een enorme aanrader! Hele leuke kleding voor een klein prijsje. Dus ben je in Frankrijk, ga zeker een kijkje nemen.

Shoppen jullie ook graag op vakantie?

 

Vind je het leuk om een mailtje te krijgen als er een nieuwe blog online komt? Ga dan naar mijn startpagina en klik links onderin op ‘volg’.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.