photo friday

Tijd voor een nieuwe photo friday, een kijkje in mijn week van woensdag t/m dinsdag.
img_3193

Op woensdag aten wij van Hellofresh, dit was het resultaat van het recept: schelvisfilet met linzen en spekjes. Er zat trouwens ook prei en peen in. Ik vond het een erg geslaagd recept, ik had nog nooit linzen gegeten.

img_3206

Mijn Zalon by Zalando doos kwam donderdag binnen, ik heb alles gepast en foto’s gemaakt. Binnenkort een blog hier over.img_3292

Sanne en Cas samen naar school. Sanne richting groep 4 en Cas voor het eerst naar de peuterspeelzaal. Wat had hij er zin in!img_3300

Hij ging gelijk spelen zodra hij binnen was en was mij al snel vergeten. Na 5 minuutjes ging ik al weer weg. img_3329

Zaterdag gingen we met de schoonfamilie een dagje naar Duinoord. Een grote speeltuin met klimbos. Cas dook gelijk op de mascotte om te kroelen.img_3336

Sanne samen met naar nicht, klaar voor het klimbos. Helaas kon ik zelf niet mee klimmen, vanwege mijn schouder. Ik vind dat zelf ook heel leuk om te doen.
img_3358Cas mocht uiteraard nog niet klimmen, maar vermaakte zich prima in de rest van het park. Ik moest wel mee rennen op de kabelbaan, omdat hij zo maar ineens kan loslaten….img_3411

Zondagavond ontvingen wij onze 10e Hellofresh box en daar hoorde een cadeautje bij. img_3418

Maandagochtend wilde Sanne op haar rolschaatsen naar school en Cas op zijn skelter, dus dat werd lopen voor mama.img_3436

Vanuit het raam kijken naar een tractor.img_3442

Dinsdag ging ik even naar de hema. Ik kocht 2 basic shirtjes voor ergens onder, anti-klit spray voor Sanne en 2 shirts. img_3460Ik vind dit shirt met luipaardprint van de Hema heel erg leuk. Ik heb nog nooit zo’n printje gehad en ik dacht: doe eens gek, hahahaha. Ik vind het zo leuk dat ik misschien nog wel even terug ga en hetzelfde shirt haal in een andere kleurstelling.

img_3470Cas ging voor het eerst een middag naar de peuterspeelzaal, normaal slaapt hij ’s middags nog 2 a 2,5 uur. Hij was behoorlijk moe gistermiddag, hier ligt hij even de chillen.

img_3472Risotto met venkel van Hellofresh. img_3474De afgelopen 10 weken ben ik maar 2x gaan hardlopen, beide keren in Frankrijk in de heuvels. Eindelijk ging ik weer hier en dat voelde goed! img_3475Ik ben wel even een paar training terug gegaan in de app van ‘hardlopen met Evy’.

Dit was mijn week in een notendop 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.