Photo Friday #3

Het is weer vrijdag, tijd voor een nieuwe photo Friday. Ik maakte deze week niet heel veel foto’s, het was even zoeken naar foto’s voor deze blog.
img_3478Van het ene op het andere moment waren de schoenen van Cas te klein of deze mama heeft gewoon niet goed opgelet. Woensdagmiddag gingen we naar de bibliotheek en liepen gelijk maar even naar Omoda. Cas ging naar binnen met maat 22 en stapte buiten met maat 25 (oeps….)
img_3479We kochten ook gelijk een paar laarzen. Tijdens de vorige herfst en winter was Cas zo ongeveer vergroeid met zijn kaplaarzen, hij loopt er heel graag op.
img_3491Vanaf dit jaar zit ik in de organisatie van een tweedehands kledingbeurs. Een deel van de opbrengst is voor degene die kleding heeft ingeleverd (alleen als het verkocht is, uiteraard) en de rest van de opbrengst is voor de kinderafdeling van het ziekenhuis hier in de buurt. Dinsdag was de eerste vergadering. Ik heb er zin in!
img_3492Het leven van een peuterpuber valt niet altijd mee en als het dan even niet gaat zoals het de bedoeling was, dan gooi je gewoon je kinderstoel om ver….
img_3497Dit is weer een gerecht van Hellofresh. Eigenlijk een heel simpel en normaal gerecht, maar net even anders. Krieltjes, vis en boontjes.
img_3505Voor mijn zusje haalde ik vrijdag even wat op hier in het dorp.
img_3531
img_3532Zondag ging ik met Sanne en Cas even een rondje doen. Cas op zijn skelter, Sanne op haar space scooter en ik met de benewagen. We stopten bij de beweegtuin en speelden daar een poosje.
img_3540Zondagavond maakte ik alvast de brooddoos voor Sanne klaar, op maandag zou ze overblijven. Boterhammen, kiwi, kwark met honing en wat pitjes voor door de kwark.
img_3544Maandag was het ook tijd voor de schoolfotograaf en eindelijk zijn ze samen op de foto gegaan, dit was eerdere jaren nog niet gelukt. We hebben eigenlijk helemaal geen echt goede foto’s van hen samen. Ik ben daarom erg benieuwd. Ik heb mij trouwens al vaker voor genomen om een fotoshoot te doen als gezin en dan vooral van Sanne en Cas samen, het is er alleen nog niet van gekomen.

img_3556Dinsdag had ik hulp in de huishouding 🙂img_3565ik kwam deze quote tegen en ik vond hem erg mooi.Deze Hellofresh maaltijd viel ook weer in de smaak. Zalm, heerlijk!Woensdagochtend moest ik werken en daarna nog een overleg. Dinsdagavond maakte ik daarom een ontbijt, fruit en lunch klaar voor Sanne en Cas die beiden naar de gastouder zouden gaan, aangezien de school staakte.

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn week in foto’s te zien.

Vind je het leuk om een mailtje te krijgen als er een nieuwe blog online komt? Ga dan naar mijn startpagina en klik links onderin op ‘volg’.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.