Photo Friday #4

Het is weer vrijdag, tijd voor de 4e Photo Friday.Deze tomaat-paprikasoep van Hellofresh viel niet bij iedereen in de smaak. Sanne haar haren mooi gemaakt, want vrijdagochtend gaan ze met de klas naar de bruiloft van de juf. Wat vond ze het leuk om mee te maken! Rolschaatsen is favoriet op het moment, het lukt steeds beter.De gang op mijn werk. Hoe vaak zou ik door deze gang gelopen hebben de afgelopen 10 jaar? Gelukkig ga ik wel komende week weer volledig aan het werk, mijn schouder is weer een heel eind opgeknapt.Nog even aan de rekstok na de korfbalwedstrijd van Sanne afgelopen zaterdag. Wasbeurt, hoort er ook bij.Qualitytime met Sanne, met z’n tweetjes naar Pathé de Kuip voor de film Hotel Transsylvanië 3. De film was erg leuk en natuurlijk superleuk om even samen met Sanne op pad te gaan.Maandag maakte ik dit pastagerecht van Hellofresh.Eindelijk wil Cas op zijn loopfiets. Hij wilde er steeds niks van weten, maar hij lijkt het nu te gaan snappen. Nog even oefenen in ik kan er achteraan rennen, hahahahaMaandagavond ging ik nog lekker hardlopen. Het ging heel goed met weer een nieuwe training van ‘hardlopen met Evy’. 4, 5, 5, en 4 minuten hardlopen met steeds 3 minuten wandelen tussendoor. Ik blijf mij erover verbazen dat het zo goed gaat met opbouwen. Ik kwam urenlang niet verder dan 1x 1 a 1,5 minuut hardlopen. Zou het ooit lukken om 5km aan 1 stuk te lopen?? Ik ben 4 weken geleden gekeurd als bloeddonor en nu ligt mijn eerste oproep al on huis! Stiekem vind ik het best een beetje spannend. Woensdag aten we een simpele, maar lekkere maaltijd van Hellofresh. In het spek zit vos.Sanne wilde heel graag zo’n soort jas. Deze kwam ik tegen bij de Zeeman voor €19.99, een superkoopje. Ze is er helemaal blij mee! En mama ook 😉Samen het boek van Lobbes uitpluizen en kijken wat ze graag willen hebben….Ik sluit deze Photo Friday af met weer een Hellofresh gerecht. Een heerlijk gerecht met rijst, zoetzure komkommer en gemarineerde varkenshaasreepjes, mmmmm…

Ik dacht eigenlijk dat ik niet veel foto’s gemaakt had afgelopen week, maar er waren er toch nog heel wat.

Heb jij nog plannen voor dit weekend?

Fijn weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.