Photo Friday #5

Het is alweer vrijdag, tijd voor een nieuw kijkje in mijn week.

Vrijdag ging ik met een vriendin naar een bakkerij/lunchroom voor een high tea. Het was al weer even geleden dat ik haar gesproken had en we hebben gezellig bij gekletst. We werkten ook nog aan een opdracht die we moesten maken voor een cursus die we beiden volgen. Ze is namelijk een collega van mij.
We kochten ook gelijk een kaartje voor een heuse Diva Bingo. We gaan natuurlijk voor de hoofdprijs, een scooter. Of wordt het toch de botox behandeling 😉

j

Zaterdag na de korfbalwedstrijd van Sanne, waar ze echt supergoed speelde, gingen we naar Goes om te winkelen. Het bovenste stapeltje is van Cas, het middelste van Sanne en het onderste van mij. Voor Sanne zijn we echt heel goed geslaagd bij de Coolcat. Ik had eigenlijk een shoplog willen maken, maar ik had alles al in de kast gehangen en de bonnetjes al weggegooid toen ik mij dat herinnerde…
Onderweg naar de fysio kwamen we een graafmachine tegen, ik was aan de vroege kant dus konden Cas en ik even rustig kijken.
Tja, de ark van Noach had ook mensen mee, hahahaha. Dit is trouwens wel een hele stevige ark, want Cas komt er regelmatig voorbij gereden terwijl hij er op zit.
Helemaal hip, het luipaardprintje. Ik heb altijd gedacht dat het mij niet zou staan, maar ik ben toch ook overstag gegaan. Ik vind het printje namelijk superleuk!
De afgelopen weken kwamen er nog 3 items met luipaardprint het huis in.
Mijn eerste bloeddonatie is een feit!!
Een heerlijke kokos-noedelsoep met kippendij van Hellofresh.

Woensdag ging we op controle bij de tandarts, iedereen is weer goed gekeurd.
Boekweitnoedels met tofu stonden er op het Hellofresh menu ’s avonds We hadden nog nooit tofu gegeten, de meningen waren verdeeld. Sanne en ik vonden het prima te eten, de mannen waren minder enthousiast.
Op woensdagavond gaat Sanne naar de korfbal, terwijl Sanne traint doen de moeders op een naastgelegen grasveld ook oefeningen en het groepje breid zich een beetje uit. Niet alleen korfbalmoeders, maar ook andere moeders van school. Heel leuk en vandaag was ik aan de beurt om een training te maken. 

Sanne moest donderdag overblijven en Cas zou bij de gastouder eten, dus er werden brooddozen gemaakt. Zo af en toe maak ik daar wat meer werk van 🙂

Dit was mijn week in foto’s. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jij vindt van deze Photo Fridays, moet ik hier mee door gaan of niet? Laat het me weten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.