Photo Friday #5

Donderdavond was dit het mooie uitzicht tijdens de bootcamp, een pittige training was het. Thuis was ons oppasmeisje er voor de kinderen, want manlief was er niet vanwege werk.
Manlief had ook een heel mooi uitzicht, de Erasmusbrug.
Vrijdagochtend, tijd voor boodschappen.  Niet mijn favoriete hobby, maar het gaat een stuk sneller nu Cas naar de peuterspeelzaal gaat als ik boodschappen doe.
Vrijdagavond had ik een late dienst en moest ik even om een vergeten boodschap in het dorp. Vanuit het dorp reed ik het terrein van de instelling waar ik werk op en maakte deze foto.
De eerste flyer voor de kledingbeurs die ik samen met nog 3 dames organiseer. De datum staat nog niet helemaal vast, maar dat duur niet lang meer.
Een rondje op zondagmiddag. Sanne op haar rolschaatsen, Cas op zijn skelter en ik lopend er achter aan. De rest van de dag was rustig, op een bezoekje aan mijn oma na. Dan is lekker om nog even naar buiten te gaan.
k

Het heeft toch iets magisch, een boom die een verhaaltje verteld. Samen met zijn nieuwe knuffel luistert Cas aandachtig. 

Het was niet zo’n hele spannende week en ik heb niet heel veel foto’s gemaakt, behalve in de Efteling dan. Ik hoop dat je het leuk vond om weer mee te kijken in mijn week.

Fijne weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.