Photo Friday #6

Photo Friday nummer 6 alweer, het was een chaotisch weekje met name door een ziekenhuisopname. Kijk je mee naar mijn week?

Donderdagavond aten we noedels met zoet gemarineerde varkenshaasreepjes van Hellofresh. Ik vond het heerlijk!
De tussenstand donderdagavond voor ik naar bootcamp ging. 
Na de bootcamp. Ruim 4 km gelopen tijdens deze training. 
Begon de vrijdag nog hetzelfde als anders, hij eindigde heel anders. Sanne had donderdag een stomp in haar buik gehad en werd daar vrijdag ineens helemaal naar van. Door de huisarts werden we naar de spoedeisende hulp verwezen. Wachten, wachten, wachten….
Na 3 uur op de SEH kregen we te horen dat ze een nachtje ter observatie moest blijven. Ik mocht bij haar blijven, dit is mijn bedje.
Ik moest gewoon werken zaterdagochtend, want mijn dienst kon niet vervangen worden. Ik kon gelukkig wel 1,5 uur later beginnen. Dit was het ontbijtje in het ziekenhuis. Van daar ging ik ongewassen naar mijn werk. 
Met mijn hoofd was ik natuurlijk helemaal niet bij mijn werk, gelukkig werd ik op de hoogte gehouden door manlief. Ze bleek een bikkel tijdens het bloedprikken en deze foto kreeg ik ook nog via whats app. Begin van de middag kregen we te horen dat ze naar huis mocht, geen ernstige beschadigingen gelukkig. 
Dit berichtje kreeg ik zondagavond van Hellofresh en ik stuurde dat door naar manlief, want ik had een late dienst en was dus niet thuis. 
Maandag ging Sanne weer naar school, maar om 10.45u heb ik haar weer opgehaald, omdat het niet ging. Ze heeft een paar uur op de bank gelegen. Later op de middag zijn we lekker nog naar buiten gegaan en keken we bij O’moda. We kwamen weer naar buiten met 2 paar nieuwe schoenen. Ze zijn er allebei helemaal blij mee! Cas heeft schoenen van Devalab en Sanne van Apples & Pears. Ik had nog nooit van dat merk gehoord. 
De ingrediënten van het gerecht van maandag.
En het resultaat, het was weer een heerlijk gerecht!
Ooit had Cas 3 ToetToet autootjes en zei ik dat dat meer dan genoeg was. Inmiddels blijkt dat heel stiekem de collectie steeds een beetje uitgebreid wordt…..
Eigenlijk heel simpel aardappels, boontjes en vis, maar door een aantal toevoegingen en andere bereidingswijzen was ons avondeten dinsdagavond een feestje! Ook dit was een gerecht van Hellofresh. 
Bij ‘jouw marktkraam’ kocht ik Sanne Schaap als extra cadeautje voor ons bijna jarige nichtje. Maar iedereen in huis vind Sanne Schaap zo leuk en schattig dat ik vermoedelijk nog om een ander cadeautje moet voor ons nichtje……..  😉

Verder heb ik geen foto’s gemaakt deze week. Sanne is dinsdag en woensdag wel naar school geweest. Woensdagmiddag nog gespeeld bij een vriendinnetje, maar ’s avonds de korfbaltraining was nog te veel van het goede. Het heeft even tijd nodig om weer helemaal te herstellen.

Er komen regelmatig foodfoto’s van Hellofresh voor bij in mij Photo Fridays. Ik ben heel benieuwd waar jij inspiratie vandaag haalt om elke week weer opnieuw te bedenken wat er gegeten moet worden. Laat het mij weten!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.