Wishlist

Vandaag deel ik een kleine wishlist met jullie. Dingen die ik eigenlijk nu niet zo snel zou kopen, omdat het exemplaar wat we nu hebben het nog goed doet. Dingen waarvan ik denk: ‘Nou, als dat kapot gaat dan wil ik er zo eentje’. Maar nu ik vanaf januari waarschijnlijk meer ga werken (het is toch even afwachten of er ook daadwerkelijk genoeg werk is natuurlijk), hoop ik ook wat meer aan mijzelf uit te kunnen betalen dan mijn salaris nu. Het gaat dan toch ook een beetje kriebelen bij mij: ‘Zal ik van mijn eerste verdiensten niet gewoon iets kopen van mijn wishlist?’

Maar goed, eerst mijn wishlist.

img_0491
Bron: dyson

Ik zou heel graag zo’n mooie Dyson steelstofzuiger hebben. Ik hoor er alleen maar positieve reacties over. Het lijkt mij heerlijk om hem gewoon te kunnen pakken zonder gedoe met een snoer. Nu hebben we naast de stofzuiger ook nog een kruimeldief om even vlug te pakken om bv. rond de tafel te stofzuigen. Dat hoeft dan ook niet meer. En wat te denken van het stofzuigen van de trap…. Ik heb daar echt een hekel aan, dat gedoe met die slang en dan de stofzuiger. Eerlijk gezegd doe ik het nu te weinig, met deze mooie steelstofzuiger is het stofzuigen van de trap ook een fluitje van een cent.

img_0492
Bron: Philips

Wij gebruiken al een jaar of 2 de frituurpan niet meer, in plaats daar van hebben wij een airfryer. Toentertijd besloten wij een goedkopere te nemen, omdat we niet zeker wisten of het wel zou bevallen. Hij wordt goed gebruikt hier in huis, maar ik merk wel dat het een goedkoper exemplaar was. Op mijn werk hebben we een Philips Airfryer en ik merk duidelijk verschil in hoe bv de patat er uit komt en in de tijd die nodig is. Maar het is best wel een uitgave en onze huidige is nog goed. Als hij kapot gaat, dan weet ik wel! img_0493

Bron: Leifheit

Dweilen is iets wat ik veel te weinig doe. Het is op zich nog niet zo heel veel werk, maar ik vind het zo’n gedoe. Dweilstok uit de schuur halen, dweil van boven halen, sopje maken en dan de kamer door. Het klinkt wel heel lui zo, hahahaha. Maar bovenstaande dweil lijkt mij echt super, sprayen en gaan. Hij is helemaal niet duur, maar iets houd mij toch tegen. Misschien wel de vraag of ik daadwerkelijk vaker ga dweilen als we deze dweil hebben..

img_0494-1
Bron: Ikea

Het volgende op mijn wishlist zijn nieuwe meubels (eettafel, stoelen, kast), een nieuwe vloer en de muren in de woonkamer gestuct. Het liefst wil ik van mijn grote dressoir af en daar een mooie hoge kast voor in de plaats, waarin ook plaats is voor het speelgoed. Ik vind zo’n mooie grote eiken kast heel mooi, vooral als hij is geschilderd. Helaas vind manlief dat niet zo mooi. Hij houd meer van wat strakker. Bovenstaande zou een goede optie zijn. Dan heb ik mijn grote kast en mijn man een wat strakker exemplaar wilt. Maar alles bij elkaar is dat best een kostenpost, als we alles in 1 keer willen doen.

Bron: swisssense

Ons bed is inmiddels ook al weer 13 jaar oud, zo ook de matrassen. Die moeten daarom in ieder geval vervangen worden, maar zo’n boxspring ziet er toch ook wel heerlijk uit! Ik zie mijzelf al heerlijk wegdromen 😉

Ik zou ook graag onze vouwwagen inruilen voor een nieuwer exemplaar of misschien wel een caravan, maar dat is echt iets voor de langere termijn. De vouwwagen voldoet in principe nog prima.

Als laatste zou ik graag mijn auto inwisselen voor een kleinere. Ik heb nu de grootse auto, maar daar mag geen trekhaak onder. Dit omdat het een hybride auto is, we gaan daarom altijd met de auto van mijn man op vakantie en die is een stuk kleiner. Ik zou prima met een kleinere auto uit de voeten kunnen. Mijn man zou dan een grotere gezinsauto kunnen nemen, waar de vouwwagen wel achter kan.

Zoals je ziet staat er genoeg op mijn lijstje en er komt ook steeds weer bij. Dat wordt veel werken voor mij, hahahaha…

Heb jij een wishlist?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.