Photo Friday #8

Het is gewoon al weer vrijdag, wat gaat het hard! Over 2 weken komt sinterklaas alweer aan land , over 7 weken staan de verjaardag van Sanne en de kerst al voor de deur. En over 8,5 week is het jaar alweer voorbij en begin ik aan een nieuw avontuur.

Maar zover is het nog niet, vandaag deel ik weer een kijkje in mijn afgelopen week.

Zaterdag gingen we onverwacht naar de Ikea. Ik had mijn kussen laten liggen in ons vakantiehuisje en ik ben nogal kieskeurig als het om kussens gaat. Ondertussen keken we ook naar een nieuwe kast voor in de woonkamer.
Met deze ingrediënten maakte ik een vullend ontbijt, ik deel binnenkort het recept.
Mijn ontbijt 🙂
Afgelopen week heb ik mij ingeschreven voor het systeem van waaruit ik geboekt kan worden vanaf januari. Er was een profielfoto nodig, ik heb er een stuk of 20 gemaakt en dit bleek de beste te zijn…
Ik ben helemaal fan van Hellofresh, maar bij mij klopt de tijd nooit. Ik ben altijd veel langer. Ik dacht dat kwam doordat ik tussendoor vaak bezig met de kinderen, maar dit is niet het geval. Ik heb het getimed en de stopwatch op pauze gezet als ik met de kinderen bezig was. Volgens het recept zou ik het met 20 minuten op tafel moet hebben. #fail
Dinsdag was het weer tijd voor mijn 2 wekelijkse bezoekje aan de fysio. Cas gaat altijd mee en vermaakt zich prima, hij mag op het eind altijd even bij de fysio op schoot en typen op de computer. Vandaag was Sanne er ook bij.
Want na de fysio gingen we door naar het ziekenhuis. Sanne moest naar de kno-art, want haar neus klinkt altijd heel vol. Ook als ze niet verkouden is. We weten dat ze hooikoorts heeft, daar heeft ze ook medicijnen voor, maar dat verwacht je voornamelijk in het voorjaar en zomer. Dus de huisarts verwees ons door naar het ziekenhuis.
Samen spelen in de wachtkamer.
Sanne kreeg (weer) een nieuwe neusspray en we moeten haar neus 2x daags spoelen met een zoutoplossing. Over 4 weken terug om te kijken wat dat doet. Ook wilde de arts een allergietest doen. Gelukkig kon dat gelijk, ze kreeg allemaal druppeltjes op haar arm.
Daarna werden de druppels met een naalden de huis in geprikt. Het was heel vervelend, maar ze heeft geen traan gelaten. Bikkel!! Op druppel nr. 1 reageerde ze gelijk, er kwam een bult op haar arm. Ze blijkt allergisch voor gras, dat verklaard haar hooikoorts. En het ‘grasseizoen’ is van half januari t/m half december. Bijna het hele jaar dus….
The weightloss journey continues…. een groene smoothie als tussendoortje.
Zo ging het Hellofresh gerecht van dinsdag in de pan.
En zo kwam het er uit. Ik nam het broodje overigens niet, er zaten ook al aardappelen in het stoofpotje.
Al mijn shirts op een berg. Ik heb het ruimen/ontspullen weer opgepakt met nieuwe energie, daar volgt nog een blog over.
Woensdag het laatste Hellofresh gerecht van deze week, kruidige köfte.
Woensdagavond ging ik een lading ingeleverde kleding voor de kledingbeurs halen, dan kan ik thuis weer aan de slag met het prijzen van de kleding.

Dit was hem alweer voor deze week. Ik hoop dat je het leuk vond om weer mee te kijken.

Fijn weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.