Ergernissen

Ik kan mij enorm ergeren aan allerhande dingen, ik kan er niks aan doen. Ik snap zelf niet zo goed dat ik mij kan ergeren aan kleine dingen, want ik schiet er helemaal niks mee op. Het ligt ook zeker aan mijn humeur en hoe ik in mijn vel zit.

Vandaag deel ik een aantal irritatiepuntjes:

-Van een parkeerplaats weg willen rijden met de auto en dan net op dat moment stopt het busje van de pakketbezorger bij mijn auto en kan ik niet weg. De pakketbezorger gaat op het gemakje aanbellen, vervolgens het pakje bij de buren afgeven en nog even een briefje schrijven voor door de brievenbus.

-Ik woon in een doodlopende straat waar auto tegelijk doorheen kan. Ik vind het enorm irritant als ik de straat in wil rijden en er net een auto aankomt en ik weer achteruit moet. Of als de pakketbezorger van het bovenstaande punt in de straat staat en ik  moet wachten tot hij weg is voor ik de straat in kan.

-In de winkel er achter komen dat ik (weer) de verkeerde kassa heb gekozen.

-Mensen die in de supermarkt uitgebreid gaan staan kletsen, terwijl ze enorm in de weg staan.

-Dat het bijna de hele dag droog is, maar precies regent als ik naar het schoolplein moet.

-Ik vind het ook heel irritant dat ik zelf een enorme rommelkont ben en het maar niet voor elkaar krijg om mijn huis helemaal opgeruimd te krijgen.

-Als ik op het werk een bui heb waarin ik overal op reageer zonder na te denken, vind ik mijzelf enorm irritant. Maar stoppen lukt dan niet, heel raar.

-Dat er maar 24 uur in 1 dag zit, ik ben momenteel zo enorm druk dat ik tijd te kort kom.

-Als ik ’s avonds na een late dienst mijn fiets in de schuur wil zetten en dat niet gaat, omdat er een skelter en fiets in de weg staat. Dan moet ik eerst Sanne haar fiets en Cas zijn skelter goed zetten voor ik mijn fiets kan weg zetten.

-Als ik de voordeur open wil draaien en er valt precies een dikke druppel regen van de dakgoot af, precies in mijn nek..

-De schoenen van mijn man achter de voordeur, waardoor ik mij klem loop als ik naar binnen wil.

-De wekker!

-Klapdeuren, op de een of andere manier duw ik altijd als je moet trekken en andersom.

-Hondenpoep midden op een stoep.

-Geen parkeerplekje kunnen vinden.

Zo maar een kleine greep uit mijn irritatiepuntjes. Ik ben benieuwd of het herkenbaar is voor je en of je nog mooie aanvullingen hebt.

Laat het mij weten!

2 gedachtes over “Ergernissen

 1. Tiffany

  Leuk geschreven! Ik heb er nog een paar..

  Dat iemand voor je de wc rol heeft opgemaakt en geen nieuwe ophangt. En bij toeval er ook geen rol meer te bekennen is in de buurt.

  Een man die zijn vuile kleding overal neergooit en op de een of andere manier altijd de wasmand mist. Ik weet soms dus niet wat gewassen moet worden en wat niet.

  Rondslingerende post… gruwelijke hekel aan 😑

  En idd werkschoenen midden in het pad in de hal. Lekker als je naar de wc loopt in het donker en erover struikelt.

  Scheerhaartjes in de wastafel. Grrrrrr

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.