Photo Friday #10

Het is weer zover, vandaag deel ik een Photo Friday met jullie. Een kijkje hoe mijn week was. Ik had deze week niet zo heel veel foto’s om uit te kiezen, maar ik heb toch weer een selectie kunnen maken.

img_0693-1

Vrijdag hielp ik bij Sanne op school tijdens de tafelochtend. Deze ochtend gingen 2 groepen 4 in groepjes 10 spelletjes langs die te maken hadden met de tafels om zo de tafels begrijpelijker te maken. Ik stond bij het digibord.

img_0703Cas speelde leuk met de kaarten die we kregen na zijn geboorte alweer bijna 3 jaar geleden. Aan het einde van de dag gingen de kaarten weg, weer iets weg uit huis. img_0709-1Zondagmiddag stond in het teken van Sanne haar kast, deze hebben we uitgezocht. Over 1,5 week komt er een blog online waarin ik laat zien hoe wij dat aanpakten en natuurlijk het eindresultaat. img_0731Maandagochtend bleek Sanne een lekke band te hebben, lichte paniek was het gevolg. Ze had haar fiets woensdag nodig voor een feestje. Gelukkig kon papa hem ’s avonds plakken en kon ze hem weer gebruiken. img_0735Ik heb er een nieuwe favoriete trui bij. Hij zit echt heerlijk! En het mooiste is nog wel dat het een budget aankoop was. Ik kocht deze trui voor €7,99 bij Lidl. img_0742Maandag prijsde ik tussendoor nog even een stapeltje kleding voor de kledingbeurs. Ik heb inmiddels al heel wat kleding door mijn handen laten gaan.img_0743Dinsdagmiddag waren er 2 kinderen naar school, kon ik mooi aan mijn blog werken.

img_0757Cas was met de gastouder bij de dokter geweest, hij had een spuitje gekregen. Ik kreeg een prik in mijn been en ik kreeg een mooie Mickey Mouse sticker 🙂img_0760Samen bouwden we een treinbaan waar hij leuk mee speelde, 5 minuten…..img_0762De ingrediënten voor weer een heerlijk Hello Fresh diner!img_0763Dit was het eindresultaat. Bij de kinderen viel het ook in de smaak. Ik kreeg gelijk inspiratie voor een soortgelijk recept. Ik ga het volgende week proberen en als het een succes is dan maak ik er een recept van. img_0769Naar de bakker, het hoogtepunt is toch wel de eierkoek die je krijgt.img_0775Voor de kledingbeurs ben ik alvast los geld aan het sparen, Cas vind het helemaal leuk om het geld uit de spaarpot te halen en het dan weer al het geld er in stoppen.

Dit was het kijkje in mijn leven van deze week.

Gaat het al vervelen?

Volgende week komt er waarschijnlijk een ander soort Photo Friday online.

Fijn weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.