Photo Friday #11

Het is weer bijna weekend! Voor veel mensen waarschijnlijk een sintweekend met pakjesmiddag of avond. Wij vieren 2 keer pakjes avond, vanavond staat de eerste op de planning en 5 december vieren we pakjesmiddag met de schoonfamilie. De laatste weken van het jaar vliegen nog sneller voorbij dan de rest van het jaar. Het is een enorm drukke periode, maar ook een gezellige periode. Ik heb deze week weer foto’s gemaakt om te laten zien aan jullie.

Als je dit ziet dan kun je als moeder alleen maar trots zijn!

Dit is vast een hele handige plek om te spelen, lekker knus.

Donderdagavond at manlief niet thuis en probeerde ik een recept. Ik hoop binnenkort tijd te hebben om het recept uit te schrijven.

Zaterdagmiddag gingen Sanne en ik naar de intratuin, een meidenuitje. Gezellig samen rondstruinen.

Ik vind de kerstdorpen altijd heel leuk om te zien, vooral ook het Efteling gedeelte.

Het was enorm druk, maar we vonden nog een plekje in het restaurant om onze smoothie op te drinken.

Sinterklaas heeft weer iets in de schoenen gestopt, het blijft leuk om de gezichten ’s ochtends te zien. Hier gaat trouwens eerst de kruidnoten de mond in , voor ze hun cadeau uitpakken. Sinterklaas bracht 2 paraplu’s.

Deze kochten we bij de intratuin. Nu maar hopen dat ik ze in leven kan houden. Ik heb totaal geen groene vingers, zelfs geen lichtgroene…

Wat was het koud zondag! We deden een klein rondje langs de eendjes voor we weer snel terug gingen naar de warmte van de verwarming.

Zondagavond ging ik met mijn oma, zusje en broertje uit eten als cadeautje voor mijn oma vorige maand. Deze carpaccio was echt heerlijk!

Maandag was dit mijn uitzicht, ik heb de hele dag ziek op bed gelegen.

Manlief zat in Noorwegen voor zijn werk en had een beter uitzicht 🙂

Dinsdag was ik weer enigszins opgeknapt en moest Sanne weer op controle bij de kno-arts. De vorige keer kreeg ze neusspray voor geschreven, de 3e inmiddels, maar ook deze deed niks voor haar. Haar neusamandelen gaan er nu uit en ze gaat starten aan immuuntherapie voor de grasallergie. Dit wordt een langdurig traject (3-5 jaar) dat de klachten met 50-80% zou moeten verminderen.

Deze doos staat al weken op mijn slaapkamer, gevuld met sintcadeautjes. Het is nog niemand opgevallen dat deze doos er staat. De beste verstop plek is dus gewoon in het zicht!

Dinsdagmiddag mocht Cas zijn schoen zetten op school, hij zal moeten wachten tot vrijdag om te zien of er iets inzit.

Dinsdagavond kwamen er 2 pieten mee korfballen bij Sanne, Cas ging ook nog even een handje geven.

Woensdagochtend had Sanne dit cadeau in haar geknutselde schoen bij de gastouder. Dat moest natuurlijk gelijk uitgeprobeerd worden ’s middags.

De wax laten smelten en alles mengen. Daarna alles in het houdertje schenken en de koelkast in om te harden.

Ondertussen gingen wij naar het pietenhuis om te schminken, knutselen en zingen.

De lipbalsem is supergoed gelukt!

Woensdagavond aten we weer een heerlijk recept van Hellofresh, gebakken gnocchi met tomatensaus en spekjes.

Dit was mijn week, ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen.

Ik wens je een heel fijn (sint) weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.