Wereldkaart op canvas

Inmiddels wonen wij al weer 13,5 jaar in ons huis. Veel van onze meubels zijn net zo oud, het wordt zo langzaam aan tijd om het een en ander te vervangen. Onze salontafel heb ik vorig jaar vervangen door 2 exemplaren, maar helemaal tevreden waren we er niet over.

Het zag er niet zo leuk uit en het leek niet af. Het canvas boven de bank hangt er vanaf het begin en kregen we van mijn ouders toen we gingen samen wonen. Na 13,5 jaar is het tijd om hem van de muur te halen. Ik was al een tijdje op zoek naar iets anders voor aan de muur, maar ik kon eigenlijk niks vinden. Daarnaast wilde ik het ook graag wat gezelliger maken, maar wist niet goed hoe. Maar, zoals het wel vaker gebeurd bij ons, kwam er ineens heel spontaan en onverwacht een mini make-over.

Ik ontving een prachtig canvas van wereldkaarten.nl , Cas hielp mij heel graag met het uitpakken er van. In dezelfde week gingen wij naar de Ikea voor nieuwe hoofdkussens, maar we kwamen thuis met meer. We liepen tegen een set van 3 tafeltjes aan. We hebben niet veel ruimte en deze 3 tafeltjes zijn echt perfect. Ze kunnen onder elkaar, zodat ze niet veel ruimte in beslag nemen. Ze kunnen ook uit elkaar als we meer tafelruimte nodig hebben. Manlief zei dat hij toch wel weer een kleed wilde, ook deze vonden we bij de Ikea.

Zie hier het resultaat. Ik vind het echt enorm opgeknapt! Het ziet er veel warmer en leuker uit. Het canvas hangt alleen nog niet in het midden van de bank 😉

Ik vind deze wereldkaart zo tof!

Ik heb gekozen voor de wereldkaart als vingerprint.

Wil jij ook zo’n mooie Wereldkaart kopen? De wereldkaarten zijn er in vele soorten en maten. Of je nu een klassieke kaart zoekt of juist een stoere schatkaart voor op een jongenskamer. Op canvas, als poster of als schoolplaat, ze hebben het allemaal.

Toch liever een mooie foto van je gezin? Kijk dan voor een mooie Canvas foto

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.