Photo Friday #13

Het einde van het jaar nadert al en dat zorgt er voor dat iedereen heel druk is. Dat is hier niet anders, ik ren van hot naar her. Ik vind het altijd een leuke maand, maar ben ook altijd weer blij als het er op zit en de rust weer in huis komt.

Ik laat jullie vandaag weer foto’s zien van mijn afgelopen week. Een week die in het teken stond van mijn laatste werkweekend, zindelijk worden, feestjes en verjaardagsstress.

Cas verdiende zijn 10 stickers voor het plassen op het potje. Wij aten daarom donderdagavond pannenkoeken!
Manlief had donderdagavond een kerstborrel en hij bleef slapen in een hotel.
Ik was donderdagavond weer bezig met kleding voor de kledingbeurs.
Deze foto kreeg ik van mijn man, Wolter Kroes trad op tijdens de kerstborrel.
Cas wilde vrijdag geen luierbroekje aan. Vol goede moed ging hij naar de peuterspeelzaal. Hij bleef heel goed droog en deed ook een plasje op de wc. Hij kreeg een mooie sticker van de juf. Cas bleef zelfs de hele dag droog zonder luier. Helaas was het van korte duur, vanaf zaterdag had hij er geen zin meer in.
Vrijdagmiddag maakte ik de begroting voor 2019. Deze maak ik elk jaar. Het was deze keer alleen wat moeilijk in te schatten wat ik elke maand ga verdienen. Hopelijk komt mijn begroting een beetje uit.
Deze foto maakte ik zaterdagochtend tijdens mijn een na laatste dienst.
Totaal onverwacht ging ik zaterdagavond naar een feestje. Er traden lokale artiesten op. Super gezellig!
Aangezien ik zondag moest werken ging ik over op water 🙂
Jeroen van de Boom kwam optreden, een feestje bouwen dat kan hij wel!
Zondag werd ik enorm verwend tijdens mijn laatste dienst.
Naast Paw Patrol Cas zijn favoriete programma. Sanne vond Mickey Mouse Clubhuis ook helemaal geweldig op deze leeftijd.
Maandagavond een heerlijk gerecht van Hellofresh.
Maandag bestelde ik ook een kaartje voor de Toppers! Ik ben nog nooit naar de Toppers geweest. Het lijkt mij echt 1 groot feest!
Tja…. ik kan hier nooit zo goed tegen en ben hier altijd een beetje bang voor.
Woensdag ben ik de hele dag in de weer geweest met de traktatie van Sanne. Ik heb heel wat af gebakken.
Het resultaat!
Woensdagavond had Sanne haar kerstviering. Even samen op de foto, Cas wilde er ook bij.
Moby kon het niet meer redden tot in haar mandje en is halverwege neergestort.
Sanne wist eigenlijk niks voor haar verjaardag. We vonden het niet zo netjes als familie op het allerlaatste moment nog op cadeautjesjacht zouden moeten, hebben we zelf de cadeaus besteld. Uiteindelijk waren er toch nog wel wat dingen die ze graag wilde hebben. Van 1 cadeau wist ze niet of ze dat wel mocht vragen, omdat dat een jongenscadeau is. De cadeaus liggen onder ons bed te wachten tot zondag.

Dit was hem alweer, de Photo Friday. Ik hoop dat je het leuk vond.

Ik wens je een heel fijn weekend en natuurlijk ook alvast hele fijne kerstdagen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.