Photo Friday #14

Afgelopen woensdag is er geen blog online gekomen. Ik had niet voor uit gewerkt, wat ik vaak doe en ik had weinig behoefte om nog ‘even’ vlug wat te schrijven. Lekker genieten van mijn gezin stond voorop!

Vandaag wel weer een Photo Friday, al komt deze ook wat later online dan anders.

Donderdag aten we heerlijke orzo carbonara van HelloFresh, de broccoli was geen succes. We lusten dat eigenlijk geen van allen, maar soms proberen we het toch voor het geval we het ineens wel lusten 🙂Cas vierde kerst bij de peuterspeelzaal en hij moest iets meenemen. Ik maakte deze ‘kerstmannetjes’. Het was gelijk Cas zijn laatste keer, na de kerstvakantie gaat hij niet meer. Best jammer eigenlijk, hij heeft het altijd reuze naar zijn zin. Mijn laatste kerstpakket, ik ontving een code en kon uit zo enorm veel dingen kiezen. Ik koos voor een surprisebox, ik ben er blij mee! Er zitten allemaal lekkere dingen in. Vrijdag sloeg ik een enorm gat in de boodschappenbrief. Sanne was zondag jarig er waren dus veel boodschappen nodig. Zaterdag haalde ik de laatste dingen. Zaterdag gingen Sanne en ik eerst naar de kapper, daarna maakte ik voor het eerst in mijn leven een slagroomtaart. Ziet er best goed uit toch?

Zaterdagmiddag ging ik nog even naar de winkel voor een vergeten boodschap met spillebeen en een pietje. Cas wilde persé zijn pietenpak aan, hahahaha.Sanne keek ’s avonds naar ‘kerst met de zandtovenaar’. Prachtig!Zondag was het feest, Sanne werd 8 jaar! Ze kreeg van ons een racebaan. Ze wilde er zo graag eentje hebben. De taart is helemaal af!Helemaal blij met de binnenkant. Hij smaakte ook nog een heel lekker. Goed gelukt dus 🙂Ik maakte ook nog een oreo cheesecake. Wat is ze verwend vandaag! Ze kreeg ook nog een nieuw hoesje voor haar tablet. Maandagochtend gooide Cas zijn optimel om, terwijl ik aan het schoonmaken was riep hij: ‘kijk mama, een vis’ We gingen om een kleine boodschap, ik vroeg aan Sanne: wat wil je eten tussen de middag? Ze wilde graag zelf een salade maken. Ze verzon de ingrediënten bij elkaar en ging aan de slag. Hij smaakte heerlijk! Het recept schreef ze in een boekje. Eerste kerstdag gingen Sanne en ik ’s ochtends eerst naar de kerk, dit was voor mij al gauw 13 jaar geleden. Daarna speelden we uitgebreid met Sanne haar racebaan, het hele gezin is er blij mee!Tweede kerstdag gingen we naar het strand. We namen 2 goedkope vliegers mee en hoopten op genoeg wind. Ik had zelf nog nooit gevliegerd en ik vond het heel leuk. Sanne kon het heel goed, Cas moest er weinig van hebben. Daarna hebben we lekker even opgewarmd bij een strandtent. Even een foto van 2 bengels. ’s Avonds hebben we met z’n viertjes gegourmet terwijl we luisterden naar de top 2000.

Wauw, wat gaan die laatste weken toch enorm snel voorbij. Nog maar een paar dagen en dan is het alweer 2019, een jaar waar ik enorm naar uitkijk maar aan de andere kant ook enorm veel spanning voor heb. Gaat het allemaal wel lukken? Krijg ik genoeg werk? Vind ik het wel leuk? Allemaal dingen die ik gewoon moet gaan ervaren, maar die ineens heel dichtbij komen.

Ik wens je een heel fijn weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.