Gezocht: mensen in de zorg

Voor een nieuwe rubriek ben ik op zoek naar mensen die in de zorg werken.

Ik krijg vaak te horen van mensen buiten de zorg dat ze veel respect hebben voor mensen in de zorg. Of dat nu een begeleider in de gehandicaptenzorg is, een verpleegkundige in het ziekenhuis of een verzorger in de ouderenzorg. Mensen kunnen het zich vaak niet voorstellen hoe het is om zo intensief voor een ander te zorgen en dan heb ik het niet alleen over de fysieke zorg die geboden wordt, maar ook zeker de mentale kant. Er zijn wel 1000 redenen te bedenken die de zorg voor een ander zwaar maken, daar staat tegenover dat er ook zeker net zo veel redenen te bedenken zijn die het de moeite waard maken om voor een ander te zorgen.

Voor een nieuwe rubriek ben ik op zoek naar mensen die in de zorg werken. Ik zou hen namelijk graag aan het woord laten over hun werk en zo aan iedereen willen laten lezen wat er nu zo mooi is aan zorgen voor een ander, maar ook wat er nog kan verbeteren in de zorg. Het maak niet uit in welke tak van zorg je werkt en wat je functie is.

Werk jij in de zorg en zou jij een vragenlijst in willen vullen die op deze blog te lezen is? Stuur mij dan een berichtje, die mag via Facebook, Instagram of via de mail suzezoektbalans@gmail.com.

Ik hoop graag van je te horen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.