Photo Friday week 2

Het is al weer tijd voor een nieuwe Photo Friday, de week is weer omgevlogen!

Afgelopen week stond in het teken van een verjaardag en een ziekenhuisbezoek.

Kijk je weer mee?Donderdag pakte ik de cadeautjes voor Cas zijn verjaardag in en ‘verstopte’ ze onder het bed. Cas heeft ze gewoon zien liggen en was tevreden met het antwoord: ‘Die zijn voor je verjaardag’.Sanne maakte deze leuke puzzel van L.O.L surprise, wij hebben een echte fan in huis. Zaterdag ging ik aan de slag met de taarten voor Cas zijn verjaardagen ik maakte onder andere een slagroomtaart, ik kreeg hulp 🙂Af en nu maar hopen dat hij lekker smaakt.Zaterdagmiddag had Sanne een korfbalwedstrijd. Ze verloren de wedstrijd met 2-12, maar ze speelden heel erg goed. Heel leuk om die ontwikkeling binnen zo’n team te zien. Na de wedstrijd was het even tijd om te chillen met de tablet. Zondag vierden we, een dagje eerder, de 3e verjaardag van Cas. Hieperdepiep Hoera!!!Zo is de taart helemaal af. Natuurlijk mag Cas het kaarsje uitblazen, ik moest wel heel snel zijn met het maken van een foto, hahaha. Het aansnijden van de taart is even spannend, ik was erg benieuwd naar de binnenkant. Ziet hij er niet lekker uit? Hij is gevuld met chocolade canache, aardbeien en natuurlijk slagroom. Alle cadeaus bij elkaar, wat is hij verwend!Zondagavond maakte ik de brooddoos van Sanne klaar. Ze kreeg restjes van de verjaardag mee 🙂Maandag, op zijn verjaardag, moest Cas op controle bij de kinderarts voor zijn astma en eczeem. Met zo’n mooie tablet is het natuurlijk niet erg om te wachten. Omdat hij nu 3 is wilde de kinderarts een allergietest doen. Wat een bikkel is het! Voor het eerst bloedprikken en hij heeft geen kik gegeven. Hij had het er eigenlijk nog het moeilijkst mee dat hij een pleister kreeg en dat het zeer doet als die pleister er af moet. Ik kreeg een aantal foto’s doorgestuurd van de nieuwjaarstraining op het strand van vorige week. Wel een goede actiefoto toch?De tweedehands kinderkledingbeurs die ik organiseer komt steeds dichterbij en dat is zeker te zien hier in huis. De meeste kleding ligt bij anderen, maar hier ligt het inmiddels ook overal. De paarse zakken op zolder zijn al uitgezocht en geprijsd. Nog meer kleding in de slaapkamer, dit moet allemaal nog gedaan worden. Over 2 weken is het al zover, ik ben zo benieuwd of het weer zo’n succes wordt net als voorgaande jaren!

Dit was hem alweer, op naar een nieuwe week. Ik ben benieuwd wat komende week gaat brengen. Zaterdag heb ik een werkopdracht, maandag ga ik naar de vrienden van Amstel (ik heb een jaar lang afgeteld!) en dinsdag ga ik een dagje meelopen op het Zadkine college.

Fijn weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.