Photo Friday: Plog Vrienden van Amstel live

Het is weer vrijdag, tijd voor een nieuwe Photo Friday. Deze week alleen iets anders dan anders. Vandaag heb ik een plog van afgelopen maandag. Ik durf zo vroeg in het jaar al te zeggen dat dit 1 van de beste avonden van 2019 is. Het was voor zowel mijn vriendin als ik de eerste keer en wat hebben we genoten! Kijk je mee?

img_2677
Ik begin deze avond met een schaamteloze selfie 🙂
img_2681
Samen met mijn vriendinnetje. We zitten op de achterste rij, helemaal bovenin. Ik zit trouwens netjes aan het water, ik ben de bob.
img_2682
We hebben een heel goed uitzicht op het podium.
img_2690
Jaaa, het is begonnen!
img_2693
Als je goed kijkt zie je in het midden Marcal en Di-rect naar beneden komen. Buiten de foto komt Joshua van Chef Special naar beneden
img_2696
Wat een dijk van een stem heeft Anouk toch!
img_2698
Een mooi duet tussen Xander de Buisonjé en Simon Keizer.
img_2700
Miss Montreal met Wulf. Dikke respect voor Sanne, de hele avond heeft ze alles gegeven terwijl ze een keelontsteking had.
img_2707
Ronnie Flex was ook van de partij, winnaar van de popprijs 2018.
img_2713
Guus Meeuwis mag natuurlijk niet ontbreken.
img_2716
Een geweldige combinatie! Guus Meeuwis zong met Joris (van Abel) ‘onderweg’, vervolgens kwamen ook Frenna en lil’ kleine er bij. Zo werd het een combi van de hits uit 2000 & 2018
img_2718
Marco Borsato, wat kan die man zingen!
img_2720
Glennis Grace komt naar beneden voor een duet met Marco. 
img_2725
Dit duet was een absoluut hoogtepunt, het zorgde voor kippenvel. Marcel van Di-rect met Marco Borsato zongen ‘de waarheid’ samen met een koor, strijkers en een mooi film geprojecteerd op de schermen. Prachtig!! Hieronder een filmpje, oordeel zelf maar.
img_2735
Kraantje Pappie met Jeroen van Koningsbrugge.
img_2737
Sunnery James & Ryan Marciano bouwen een feestje met Chef’special.
img_2752
Een groot deel van de artiesten op het podium terwijl ze een biertje drinken. Maan zingt hier met Thomas Acda ‘laat me’ van Ramses Shaffy.
img_2762
Xander, lil’ kleine en Andre Hazes jr. zingen ‘zij gelooft in mij’. Hieronder een klein filmpje.
img_2774
Het nummer waar we stiekem heel de avond op hebben gewacht. LEEF van André Hazes jr. Hij zong het met Guus Meeuwis. Ik heb stukjes gefilmd, maar ik kan het beeld niet stil houden 🙂 ik vind dit een fantastisch nummer vanwege de tekst, maar ook zeker vanwege de herinnering aan dit nummer een aantal jaar terug.
img_2780
Deze held mocht niet ontbreken. Lee Towers is alweer 72 jaar. Het gaat allemaal niet zo soepel meer, maar hij kreeg heel Ahoy mee en hij genoot er zichtbaar van.
img_2787
Helaas is het al weer afgelopen, het is voor bij gevlogen!
img_2790
Nog 1 keer alle artiesten op het podium.

Wauw, wat was het een fantastische avond! Ik heb enorm genoten en stiekem ben ik enorm jaloers op mijn man die vanavond via zijn werk vip-kaarten heeft.

Ik kan eigenlijk niet wachten tot volgend jaar, gelukkig hebben we kaarten voor volgend jaar. Wat gaan die kaarten hard zeg! Ik zat netjes om 10.00u klaar en alle sta plekken en eerste rangplekken waren al weg, volgend jaar zitten we weer tweede rang. Maar ik heb er nu al zin in!!

Wil je zelf zien hoe fantastisch het was? Kijk dan zeker op 2 februari om 20.00u naar SBS6.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.