Photo Friday week 5

Het is al weer vrijdag, wat is de afgelopen week omgevlogen! Het grootste gedeelte van de week stond in het teken van de tweedehands kinderkledingbeurs dit ik georganiseerd heb. Wat was het pittig, maar wat geeft het mij een enorm goed gevoel!

Kijk je weer mee?


img_3046

Donderdagochtend om 10.45u startte mijn ‘beursweekend’. Alle kleding die de afgelopen maanden was ingeleverd en door de organisatie uitgezocht en geprijsd was, moest naar de locatie waar de beurs zou zijn vrijdag gebracht worden. img_3048Het eerste gedeelte is op plaats van bestemming aangekomen. 

img_3053

Ik maakte donderdagmiddag deze foto, ik kon mij niet voorstellen dat deze lege ruimte een dag later helemaal vol zou liggen met mooie kinderkleding. Uiteindelijk zijn we ’s avonds tot 22.30u bezig geweest.img_3057

Vrijdag waren we om 9.00u present met een team vrijwilligers Vrijdagmiddag lag het gewoon een eind vol!9ba4b28e-7d48-4cac-8866-fa2c5c5cec78-1

Gelukkig waren er veel vrijwilligers om ons te helpen. Zo was alles om 19.00u klaar en konden we open. Ik heb eigenlijk geen woorden voor wat er de 2,5 uur daar na is gebeurd.  Om 18.30u stonden de eerste mensen al voor de deur te wachten tot we open gingen. Om 19.00u stond er een enorme rij, wat een drukte! En wat hebben we veel verkocht, niet normaal! Om 21.30u sloot de beurs en gingen we zelf nog aan de slag om er voor te zorgen dat alles weer netjes was voor de volgende ochtend.  Volgens mij was ik om 23.15u thuis. Tja, niet mijn beste foto. Vrijdagavond duurde het heel lang voor ik sliep en sliep ik ook niet zo best. Zaterdagochtend ging om 7.00u de wekker, omdat Sanne moest gaan korfballen. Ik zag er rond die tijd niet zo best uit. Nadat Sanne weg was en de 2 mannen nog lagen te slapen heb ik een aflevering van Modern Family gekeken op de bank in pyjama, even een beetje bijkomen.Om 9.00u was ik weer op de locatie, want we gingen nog een aantal uren open. Om 13.00u zijn we gaan opruimen en hebben we de financiën op orde gebracht. Ook niet onbelangrijk, want wat er na het uitbetalen van de kledingleveranciers en de kosten overblijft is voor het goede doel. We hopen weer een prachtig bedrag te kunnen doneren aan de kinderafdeling van het ziekenhuis hier in de buurt. Om 18.30u zat het kledingbeurs avontuur er op. Moe maar zeker voldaan!En om 19.00u zat ik in de sporthal in dezelfde locatie waar ik al 3 dagen bivakkeerde, hahaha. Sanne was met haar team het ‘team van de week’ en mocht het eerste team aanmoedigen tijdens hun wedstrijd. Zondag heb ik geen foto’s gemaakt, maandagochtend zat ik om 5.15u in de auto voor een opdracht. Op het moment dat ik thuis weer binnenstapte kreeg ik een berichtje van de gastouder dat Cas niet wilde gaan slapen, omdat papa zijn knuffels had vergeten mee te geven. Hem maar gelijk opgehaald en thuis naar bed. Hij ligt ’s middags vaak op papa’s plekje. We zijn aan het oefenen zonder luier, een extra matje onder hem voor de zekerheid. Dinsdag: mama, wil jij een boot maken?Gelukkig zaten er voorbeelden bij en kon ik inderdaad een boot maken, terwijl Cas alles aan gaf. Woensdag was eindelijk het verjaardagsfeestje van Sanne, dat werd wel tijd 6,5 week na haar verjaardag. Het begon veel belovend met een theepotje voor moeders 😉 Maar ook ik moest aan de slag. De meiden maakten vogelhuisjes van cake. Hier zie je het vogeltje van Sanne. Er werden allemaal mooie versiersels gemaakt.Hartstikke leuk toch?Daar gingen we weer, iedereen met haar vogelhuisje en een zak snoep die ze mochten vullen in de snoepwinkel. Sanne wilde dit jaar maar 4 kinderen op haar feestje, leuk om zo’n klein clubje te hebben. Woensdagavond maakte ik Sanne haar brooddoos weer klaar voor de volgende dag.

In love!! Ik had bijna geen profiel meer onder mijn oude Adidassen, wat niet echt handig is als ik tijdens het werk een natte badkamer binnenstapte. Ik vond deze en vind ze helemaal fantastisch!! #youlovethemoryouhatethem

Dit was hen alweer, de Photo Friday van deze week. Ik hoop dat je het weer leuk vond om mee te kijken.

Goed weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.