Photo Friday week 6

Het is weer vrijdag en zoals je gewend bent is het dan tijd voor een nieuwe photo friday. Deze week begon een beetje rommelig met pizza’s, al heb ik daar niemand over horen klagen 😉 Kijk je weer mee?

Vrijdag begon als een vrije dag, de kinderen waren wel naar de opvang. Ik zou de ochtend besteden aan het huishouden en mijn blog. In de middag wilde ik bij mijn oude werk gaan kijken, een praatje maken met de cliënten en collega’s. Om 12.00u kwam er een opdracht binnen voor een late dienst. Overlegd met mijn man, want hij zou dan de kinderen op moeten halen bij de opvang. Ik accepteerde de dienst en moest afwachten of er vanaf de andere kant een akkoord kwam. Deze kwam pas 13.00u en ik moest om 13.30u in de auto zitten naar Den Haag. Ik fietste even vlug langs de supermarkt om eten te regelen voor de thuisblijvers. Dat werd lekker makkelijk, pizza.
Mijn dienst duurde van 15.00u-23.00u, ik maakte nog even een foto voor ik in de auto stapte.
Om 00.15u was ik weer thuis.
Zaterdagochtend waren we in de sporthal te vinden voor een korfbalwedstrijd van Sanne. Iemand had niet zo’n beste ochtend, hij heeft verschillende keren boos op de grond gelegen #peuterpuberteit
Sanne had geld gespaard en nog wat cadeaukaarten die ze wilde gebruiken voor de pop-up store van l.o.l surprise. Van ons kreeg ze een poppetje, omdat ze een prachtig rapport had gekregen.
Hoe leuk is dit?
Wat een vieze, druilerige dag was het zondag. Ik mocht ‘s middags weer richting Den Haag voor een late dienst. Deze keer op een groep met 8 cliënten waar ik in mijn eentje de boel draaiende moest houden
Mijn avondeten zondagavond, 2 boterhammen met pasta en een appel 🙂
Maandag deed ik een poging tot het maken van een bananenbrood. Ik moet nog flink oefenen! Ik vond hem niet zo goed gelukt. Mocht je een lekker recept hebben, laat het mij dan vooral weten!
Tja, als je je cracker met aioli laat vallen en hij beland op de kop in de vruchtenhagel, dan heb je een bijzondere combinatie.
Maandagmiddag maakte ik eindelijk mijn visitekaartje. Kan ik mooi een kaartje achterlaten op plekken waar ze tevreden waren over mij.
Cas is inmiddels een weekje zonder luier, wat superknap is natuurlijk. Hij wilde op zijn skelter Sanne gaan halen op school, voor de zekerheid namen we een tasje met verschoning mee. Hij bleef heel netjes droog!
Dinsdag tijdens het koken maakte ik deze foto, wat een prachtige lucht.
Woensdagmiddag waren we weer eens in het ziekenhuis. Sanne was in de ochtend op haar pols gevallen en had er toch wel flink last van. Voor de zekerheid een foto gemaakt, gelukkig is het niet gebroken. Wel gekneusd, dus turnen en korfballen zit er even niet in.
8 dagen zonder luier en al 6 stickers verdiend!! Het gaat de goede kant op 🙂

Dit was hem al weer, ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen.

Komend weekend heb ik geen werkopdrachten staan en dat houdt ik ook zo. Even weer 2 dagen met het hele gezin. Ze geven goed weer op, dus dat komt vast goed!

Wat zijn jouw weekendplannen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.