Photo Friday week 8

Februari zit er al weer op, de eerste 2 maanden van 2019 liggen al weer achter ons. Deze week mochten wij als organisatie eindelijk bekend maken wat de kledingbeurs heeft opgeleverd voor het goede doel en kwam het zonnetje ineens tevoorschijn.

  1. Kijk je weer mee?Donderdagmiddag ging ik hardlopen, omdat ik ’s avonds niet kon gaan bootcampen. Ik had het enorm warm, maar ik had dan ook mijn winterbroek en thermoshirt aan. Ik liep bijna 4 kilometer. 5, 7, 7 & 5 minuten hard afgewissseld met 2 minuten wandelen. Nooit gedacht dat dit zou lukken, ik bleef al jaren hangen op 1,5 minuut hard. Dat was echt altijd de max. Ik maakte Spaanse soep, een lekker pittige maaltijdsoep, ik deed kleine porties in de vriezer. Als ik ’s morgens heb gewerkt heb ik enorm veel trek in hartig en boterhammen of salade wordt ik dan niet blij van. Eens kijken of dit heerlijke soepje mijn trek naar chips e.d. de kop in drukt. Donderdagavond aten wij macaroni met verse saus, het recept vind je Hier .’s Avonds maakten wij bekend wat de tweedehands kinderkledingbeurs opgeleverd heeft voor het goede doel. We hebben maar liefst €6006,- kunnen overmaken naar de kinderafdeling van het ziekenhuis. Vrijdagochtend ging om 5.00u de wekker, ik ging weer naar Den Haag. Ik werkte weer een heerlijke dienst. Dit recept sloeg ik op in mijn telefoon met de intentie om het een keer te maken, al komt het daar vaak niet van. Maar ik heb weer goede hoop 🙂Vrijdagmiddag besteedde ik aan de theorie van de BHV cursus die ik binnenkort volg. Gek genoeg heb ik in loondienst altijd ‘nee’ gezegd tegen de BHV cursussen. En nu wil ik hem wel doen. Vrijdagmiddag eerst Sanne opgehaald en daarna gingen we samen Cas halen bij de opvang. Sanne ging in de avond naar de poolparty in het zwembad en Cas wilde met de kraaltjes spelen. Zijn geduld duurde exact 7 kraaltjes, toen was hij er al weer klaar mee. Zaterdagochtend ging om 6.45u de wekker, Sanne moest gaan korfballen. Het was best een eind weg, we moesten een uur rijden. Deze 2 mascottes hadden het gezellig met elkaar 😊 De wedstrijd werd gewonnen met 3-5! Zaterdagmiddag had Cas weinig zin om te slapen en gingen we een rondje fietsen naar het strandje hier buiten het dorp. Een mooie doorkijk op het Haringvliet. In de natuurspeeltuin werd druk water gepompt. Mijn 3 liefdes!Zondag maakte ik deze spiegelselfie. Ik vind eigenlijk dat ik er best goed uit zie op deze foto. Ik heb zo’n zelfde foto in mijn ondergoed, daar wordt ik een stuk minder blij van. Maandag ging ik weet hardlopen, wat was het warm in het zonnetje! Heerlijk, laat de lente maar komen. Cas heeft ineens door hoe zijn loopfiets werkt, hij pakte altijd veel liever zijn skelter. Ik denk dat ik binnenkort achter hem aan moet rennen. De goede tekst wil er gewoon niet in bij Cas, hahahaha. Dinsdagmiddag haalden we een vriendinnetje van Sanne op om te komen logeren. In de middag gingen we zwemmen. Sanne heb ik de hele middag niet gezien, zij vermaakte zich prima met haar vriendin en ik heb 3 uur in het water gelegen met Cas. ‘S avonds aten we pannenkoeken. Woensdag ging de was voor het eerst dit jaar naar buiten. Er gaat niks boven buiten gedroogde was!We liepen naar de markt, omdat ik had beloofd dat ze snoep mochten scheppen bij de snoepkraam. Helaas bleek deze er niet staan. We liepen door naar de Kruidvat, waar de kids snoep scoorden en ik een puzzelboek. Vlak na deze foto stapte ik trouwens in een flinke berg met hondenkak, gelukkig voor jullie heb ik er geen foto van. Ik had woensdagmiddag duizend dingen kunnen doen, maar ik koos er voor om met mijn nieuwe puzzelboek in het zonnetje te gaan zitten terwijl Cas sliep en Sanne met haar vriendinnetje speelde.Woensdagavond kookte ik alvast tomatensoep voor donderdag. Ik moest donderdag 2 diensten werken, ik zou ’s ochtends 6.00u vertrekken en ’s avonds 22.00 weer thuiskomen. Tussen de 2 diensten in ging ik niet naar huis. De soep maakte ik alvast zodat mijn man niet zoveel werk had bij thuiskomst. Ik ging heerlijk een poos in bad, terwijl ik Modern Family keek op Netflix. Ik vind dat echt een heerlijke serie!

Dit was mijn week en ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Helaas is het weer voorbij met het mooie weer en wordt komende week een stuk minder zonnig.

Maak er een mooi weekend van!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.