Photo Friday week 8

Zoals je inmiddels gewend bent op vrijdag, een Photo Friday. Ik waarschuw je alvast, mijn week was niet zo spannend. Er zijn ook dagen dat ik geen foto’s heb gemaakt. Ik had deze week 4 opdrachten, waarvan 2 op dezelfde dag op dezelfde groep.
Donderdagochtend had ik een opdracht in Zeeland. Nadat ik de cliënten uit bed had gehaald, ze te eten had gegeven en ze naar dagbesteding waren vertrokken, ging ik aan de slag met de was.
Nu ik mijn visitekaartjes heb, laat ik ze overal achter waar ik nog eens wil werken 🙂
Deze kast stond op de kamer van een cliënt en ik vind dit een hele leuke kast. Wie weet voor Cas als we besluiten dat het tijd is om iets te doen aan zijn babykamer.
Na mijn vroege dienst reed ik terug naar Goes. Ik moest om 16.30u weer op dezelfde woning zijn als in de ochtend en ik vond het niet nodig om tussendoor naar huis te rijden. Ik ging winkelen en lunchte bij de Hema, waar ik ondertussen de Photo Friday van vorige week maakte.
Even een korte shoplog tussendoor. Dit geweldige zomerjurkje voor Sanne kocht ik bij de C&A. Ze is er zelf ook helemaal blij mee, ze draagt hem nu met een vestje en maillot.
Dit was de buit bij Takko. Links 3 shirtjes voor mijzelf, in het midden 2 shirtjes voor Cas. Ik vind het zo lastig om leuke shirts te vinden voor Cas. Rechts een bikini en shirt voor Sanne. De bikini is nog wat te groot, hopelijk groeit ze er nog in voor de zomer.
Bij de Hema kocht ik 3 tops voor mijzelf. Ik heb er al 2 en ik vind ze heerlijk zitten onder mijn kleding. Ook kocht ik nieuwe sokken voor Sanne, want zij had bijna niks meer.
Bij de action ging ik alleen naar binnen voor sokken voor mijzelf…. Ik denk dat ik nu de perfecte footies heb gevonden. Mijn sokken zakken altijd af en dat is gewoon heel erg irritant. Deze hebben een antisliprandje bij de hiel, waardoor ze goed blijven zitten. Ik heb inmiddels nog een aantal paar gehaald. Ik kocht ook nog een klein kleurboekje voor Sanne en stickers van Paw Patrol voor Cas. De pennen zijn voor op mijn bureau op zolder, daar grijp ik elke keer mis. En de bloemzaadjes gaan we gebruiken voor in onze tuin, waar nu een hele lege bak staat. Hopelijk zorgen de zaadjes voor een bak vol mooie bloemen.
Ik stapte ook nog even de Vero Moda binnen en kocht voor mijzelf een broek en een shirt in mijn favo print.
Bij de H&M kocht ik een lekker ruim shirt, fijn voor het werk. Een broek, een zomerjurkje en een bh. Ik ben heel benieuwd naar de bh. Ik heb altijd moeite om goede bh’s te vinden en vaak zijn deze dan ook vrij prijzig. Deze kostte €14,95, ik hoop dat hij goed blijft zitten.
Ik was donderdag rond 22.00u thuis. Manlief lag ziek op bed en ik nam nog even lekker een kommetje soep.
Vrijdagmiddag pikte iemand mijn kantje van het bed in 🙂
Vrijdagavond aten we een favorietje van de kinderen, taco’s. Nu nog op zoek naar een recept om dit te maken zonder pakjes en zakjes. Mocht je een recept hebben, laat mij het dan zeker weten!
Zaterdagmiddag ging Sanne aan de slag met een cadeautje dat ze kreeg met haar kinderfeestje.
Zondag werkte ik een dienst van 7.00-16.00u, een pittige dag. Ik heb deze dag geen foto’s gemaakt. Maandagochtend werkte ik ook en ’s middags ging ik weer aan de slag met de theorie van mijn bhv cursus. Inmiddels blijkt dat ik het voor niks heb gedaan. De cursus gaat niet door en wordt verzet, de eerste data kon ik niet en ik heb mijn cursus nu pas in september. Ik zal dan de theorie helemaal opnieuw moeten doen.
Dinsdag maakte ik deze heerlijke lunch, het recept vind je Hier
Ik haalde deze week ook een kaartje voor de divabingo die deze maand is. Ik ga natuurlijk voor de hoofdprijs!

Cas verdiende zijn laatste sticker! Hij had hem eigenlijk al eerder vol kunnen hebben, maar we zijn een paar keer vergeten een sticker te plakken.
Cas kreeg een doos vol cadeautjes. Hij wilde dolgraag een zaklamp van Paw Patrol hebben, dan vulde ik aan met wat praktische dingen die we toch nodig hadden.

Dit zat er in zijn pakketje.
Ik verstuurde deze week mijn eerste betaalherinneringen. Dat is wel even wennen nu ik mijn eigen bedrijf heb. Normaal werd mijn salaris gewoon gestort op de 21e van de maand en nu moet ik op mijn geld wachten. Dit is vooral de eerste 2 maanden even lastig. Deze maand komt mijn geld van januari binnen, dus vanaf nu komt er ‘gewoon’ elke maand geld binnen.

Dit was hem al weer, mijn ietwat saaie week. Komende week heeft Cas een afspraak bij het consultatiebureau, Sanne heeft een studiedag, manlief is jarig (wat we overigens niet vieren) en heeft Sanne een kinderfeestje.

Fijn weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.