Photo Friday week 9 & 10

Het is de afgelopen weken vrij rustig hier op mijn blog van mijn kant. Ik heb het heel druk gehad met werk en privé, ik kwam even niet aan bloggen toe. Ik had er, eerlijk gezegd, ook niet zo’n zin in en de inspiratie was ver te zoeken. Ondertussen kwamen er wel elke dag mensen een kijkje nemen op mijn blog en dat is natuurlijk heel erg leuk! Tijd om weer aan de slag te gaan met mijn blog. Woensdag kwam er al een financiële blog online en vandaag is het weer tijd voor een photo Friday van 2 weken.

Kijk je mee?

2 weken geleden had Sanne een studiedag, Cas moest die dag voor de 3 jaar check naar het consultatiebureau. Sanne ging gezellig mee. Cas deed heel goed zijn best, maar kwam niet door de oogtest heen. Eind april gaan we terug om hem nog een keer te doen. Er scheen een heerlijk zonnetje, Cas wilde op zijn skelter, Sanne op haar step en ik liep er in een stevig tempo achteraan.

 

Vlak bij huis staat een boom waar Sanne graag in klimt.

 

De lente komt er aan! Ik ben niet zo van de herfst en de winter, ik vind het heerlijk om te zien dat er weer bloemetjes gaan bloeien en knoppen in de bomen komen.

 

Voor bij de lunch maakten we een lekker smoothie. Helaas was dit ook gelijk het laatste wapenfeit van onze blender, hij ging kapot.

 

Maar de smoothie was wel erg lekker!

 

De kinderen lusten hier erg graag soep, vooral Sanne is er dol op. Ze wilde graag groentesoep eten. Maar 2 kommetjes op de foto. Ik at samen met Cas, Sanne at toen ze thuis was van turnen om 18.30u en manlief schoof daarna nog aan tafel.

 

Ik heb deze film (Rapunzel) al heel vaak gezien met Sanne, maar deze keer keek ik een stuk met Cas. Het nadeel van een oudere zus: meisjesfilms 😉 Sanne keek trouwens ook gezellig mee.

 

My new life…. Ik heb 13 jaar 5 minuten van mijn werk gewoond en daarvoor nog 2 jaar een klein kwartiertje. En dan nog kreeg ik het voor elkaar om te laat te komen, hahaha. Tegenwoordig zit ik veel meer in de auto, in maart kom ik op ruim 2000 kilometer. Daar hoort ook file bij, gelukkig ben ik meestal de grootste drukte voor als ik een vroege dienst heb. Maar af en toe heb ik pech, hier was ik onderweg voor een late dienst en de avondspits was al begonnen.

 

Tja, als je dan toch in de file staat…

 

Ik ging aan het werk op de groep waar ik al vaker was geweest. Op de agenda stond dat ze mij moesten vragen voor open diensten. Daar wordt ik echt heel blij van! Dat betekend dat ze graag willen dat ik er kom werken 🙂

 

Vorige week zaterdag was manlief jarig. Wij geven geen cadeaus meer aan elkaar met verjaardagen, daar zijn we een paar jaar terug mee gestopt. De kinderen maakten wel mooie tekeningen. En ze gaven papa een klein cadeautje met lekkere dingen.

 

Manlief wilde zijn verjaardag niet vieren met visite, maar alleen met het gezin. We gingen in de middag naar Monkey Town in Rotterdam. Cas vind het heel leuk om te klimmen en klauteren, hij had het dan ook super naar zijn zin.
Ook Sanne vermaakte zich prima. Als echte grote zus nam ze Cas ook een aantal keer op sleeptouw door de grote constructie.
Sanne ging er weer met de winst vandoor tijdens een spelletje Levensweg.
Vorige week maandag had ik een late dienst in Vlissingen, ik maakte ’s ochtends het eten voor manlief en de kinderen alvast klaar met behulp van Cas.
Heerlijke chili con carne zonder pakjes of zakjes.
Voor mijn late dienst deed ik nog een work-out thuis. Het sporten is een drama de laatste tijd dus dit was echte even nodig.
Doordat mijn inkomsten elke maand anders zijn en ik mijzelf in april kan uitbetalen wat ik in februari heb gewerkt, maak ik tegenwoordig elke maand een begroting. Ik kijk naar de vaste lasten en welke kosten ik kan inschatten dat er nog bij komen. Ik kan zo ook goed inschatten of we te kort komen, kunnen sparen en misschien zelfs aflossen op de hypotheek.
Dinsdag at ik als lunch lekker veel groente, echt een favoriet op dit moment.
Spelen met Cas, ik fungeerde als brievenbus. Hij is een half uur bezig geweest zo. Steeds maar opnieuw de kaartjes door de brievenbus heen.
Vorige week woensdag had Sanne een feestje. De haren werden mooi gemaakt, ze waren druk met make-up en er kwamen natuurlijk een heleboel glitters bij kijken. Sanne vond het een superfeestje! Ze vond het alleen wel erg jammer dat ze niet met haar vlechten en glitters naar bed mocht….
Zaterdagochtend ging ik eerst op bezoek bij een vriendin die een bizarre week achter de rug had en in het ziekenhuis lag, ik wilde haar even een knuffel geven. Daarvandaan liep ik naar de korfbalwedstrijd van Sanne, ze wonnen met 4-2! Daarna gingen we terug naar het ziekenhuis, daar was een open dag vanwege de week van zorg & welzijn. Er liep een route door een gedeelte van het ziekenhuis, er waren allerlei leuke dingen te doen voor kinderen. Maar ook volwassenen konden dingen doen zoals een gehoortest. Sanne maakte hier een pennenbakje.
Uiteraard wilde Cas dat ook, hij maakte er eentje samen met papa.
Jokie ging langs bij de poppendokter, hij was uit de tas van mama gevallen. Hij kreeg een verbandje met een mooie pleister.
Sanne vind bloedprikken altijd erg interessant. Hoe leuk is het dan als je het zelf een keer mag doen?
Zondag ging ik naar Zeeland om in Arnemuiden te werken. Ik was al een keer eerder op deze groep geweest, dat maakt het net even iets makkelijker. ’s Middags ging ik met een aantal cliënten een rondje wandelen.
Het waaide toch nog flink, maar het zonnetje maakte veel goed.

Deze tekst kreeg ik van een vriendin. Daar wordt ik wel een beetje stil van, heel lief!
Dinsdag had Cas de lente in zijn bol. De zon scheen, hij wilde daarom gelijk zijn zonnebril en pet op 🙂
De Krokante muesli was al een paar dagen op, Sanne had al een aantal keer gevraagd of ik nieuwe wilde maken. Woensdag nam ik daar eindelijk de tijd voor.
Mijn tussendoortje van woensdagmiddag, heerlijk. Diepvriesananas goed doorgewarmd met yoghurt en een schep havermout.
Ik was toch bezig in de keuken en ik maakte deze muesli-achtige repen.

Dit was hem weer, een extra lange Photo Friday. Hopelijk vond je het weer leuk om te lezen!

Fijn weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.