Meest gelezen blogs

Ik was eens naar mijn statistieken aan het bekijken en ik zag dat ik inmiddels al 167 blogs het internet op geslingerd heb. Het is wel leuk om te zien welke blogs veel gelezen zijn en welke een stuk minder. De photo fridays worden bijvoorbeeld altijd goed bekeken, maar er zijn nog meer blogs die goed gelezen zijn.

Vandaag deel ik de top 8 van mijn meest gelezen blogs:

Zorgen voor een ander #2 Dit is de meest bekeken blog, het interview over een verpleegkundige in een verpleeghuis.

Samen met je kind opruimen Deze is ook heel veel gelezen, iedereen was op zoek naar tips om samen met je kind op te ruimen denk ik. hahaha…..

Gezinsbegroting Er waren ook veel lezers geïnteresseerd in mijn gezinsbegroting en hoe ik dat aanpak. Inmiddels doe ik het op een andere manier, binnenkort zal ik daar eens een blog over schrijven.

Afscheid nemen Mijn blog over afscheid nemen op mijn werk, nadat ik de beslissing had genomen om een eigen bedrijf te starten staat ook in het rijtje van meest gelezen blogs. Mijn voorspelling was dat het de laatste weken best lastig zou worden. Deze voorspelling kwam helemaal uit.

Personal update Jullie waren ook erg benieuwd naar onze personal update vorige maand.

Ontslag Mijn blog over mijn ontslag na 15 jaar voor mijn werkgever gewerkt te hebben mag ook niet ontbreken in dit rijtje.

Afscheid Als laatste in dit rijtje mijn blog over het echte afscheid op mijn werk, het moment dat ik na al die jaren de deur dicht trok en alle zekerheid weg was. Wat heb ik het lastig gehad en wat heb ik de eerste weken getwijfeld of dit je juiste beslissing was. Inmiddels ligt mijn afscheid al weer ruim 3 maanden achter mij en ik kan met zeer grote zekerheid zeggen dat het inderdaad de juiste beslissing is geweest.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.