Photo Friday week 11

Het is weer tijd voor een kijkje in mijn week. Ik waarschuw je alvast, het was geen spannende week. Ik was vooral veel aan het werk, maar ik deel toch wat foto’s met je.

Kijk je weer mee?Dit was mijn lunch donderdag, een omelet met veel groente. Ik probeer vaak groente te eten tijdens de lunch. Manlief zat donderdagavond in een skybox in de Rotterdamse Kuip voor een wedstrijd van het Nederlands elftal. Stiekem was ik een beetje jaloers, ik ben nog nooit naar een voetbalwedstrijd geweest en ik ben enorm benieuwd naar de sfeer die er hangt.Weer een superlief berichtje!!Cas haalde zijn wc diploma bij de gastouder! Hij kocht een sticker plakken als hij de hele dag droog was gebleven, hij had alle stickers verdiend. Hij kreeg een mooi diploma en een hemd en onderbroek van Paw Patrol. Sanne zag een tijd terug bij een vriendinnetje een klein skateboard en wilde dit dolgraag hebben. Wij zijn niet zo van het zo maar iets geven, dus ging ze er zelf voor sparen . Elke week als ze haar zakgeld had gehad, telde ze haar geld om uit te rekenen hoeveel ze nog moest sparen. Afgelopen week was het eindelijk zo ver, ze kon hem eindelijk kopen. Ze is er superblij mee!Deze foto maakte ik maandagochtend om 5.45u, want toen zat ik al weer klaar om te vertrekken maar een opdracht. Niet mijn meest charmante foto en ook nog met een oerlelijke bril. Deze bril ligt standaard in mijn auto, ik kan in het donker niet zonder. Ik ben de afgelopen jaren enorm nachtblind geworden. Met deze bril heb ik gelukkig goed zicht. Maar als het regent in het donker en ik heb mijn nachtbril niet bij mij, dan hoef ik echt niet in de auto te stappen. Maandag werkte ik in Den Haag (eigenlijk is het Monster, dat ligt daar heel gevoelig ben ik inmiddels achter 😉 ) Thuis gekomen kwam ik erachter dat ik de sleutelbos van daar had meegenomen. Dat is wel enorm stom van mij. Ik hield al rekening met een extra rondje die kant om de sleutels terug te brengen. Na een belletje mocht ik ze gelukkig bij me houden tot ik donderdag weer naar toe ging. Dat scheelde gelukkig 2 uurtjes in de auto!

Dinsdagochtend voor Sanne naar school moest. Dit is toch heerlijk om te zien!! Dit zouden ze vaker moeten doen…Dinsdag maakte ik weer een voorraadje soep voor mijzelf voor in de vriezer. Een lekker pittig soepje dat als lunch heel gord vult. Mooi uitzicht!

Gek doen met de pionnen tijdens de korfbaltraining. Cas wil altijd mee doen met de training van Sanne, gelukkig start er binnenkort een groep met mini’s. Kan Cas ook gaan korfballen. Woensdag stond er vlak bij school een grote kraan, daar moesten we even uitgebreid naar kijken natuurlijk. Eindelijk heeft hij de smaak te pakken met zijn loopfiets. Cas was echt vergroeid met zijn skelter en vond zijn loopfiets maar niks. Maar hij pakt steeds vaker het fietsje de laatste tijd.

Woensdag hielp Cas mij met het maken van de pastasaus. Hij at er zelf uiteindelijk niet zoveel van. Cas houd niet zo van pasta en daarnaast was hij niet zo fit.

Zoals je ziet was het geen bijzondere week, gewoon zo’n week die voortkabbelt en voorbij is voor je het weet. Hopelijk volgende week een spannendere week, al staat er weinig bijzonders op de planning. Morgen, maandag, donderdag en vrijdag werk ik. Morgen speelt Sanne haar laatste korfbalwedstrijd van het binnenseizoen. Ze hebben de laatste 4 wedstrijden gewonnen, na veel verlies en zijn zo opgeklommen naar de 3e plek. Morgen spelen ze tegen de nummer 2, de winnaar van deze wedstrijd eist de 2e plek op. Jammer dat ik er niet bij kan zijn. Verder geen bijzondere dingen, maar je weet maar nooit!

Fijn weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.