Photo Friday week 13

It’s Friday again!! Het weer tijd voor weekend 🙂 Afgelopen week stond hier vooral in het teken van zieke kinderen en werken, maar we hebben ook nog 2 hele leuke uitstapjes in het verschiet liggen die wij deze week regelden. Kijk je weer mee?

Donderdag had ik een hele lange dag, ik begon in de ochtend in Monster voor een vroege dienst. Daarna reed ik terug naar Hoogvliet om te lunchen op het werk van mijn man. Ik heb geen foto gemaakt, maar het broodje carpaccio wat ik at was echt fantastisch!! Daarna reed ik door naar Heemstede voor een late dienst. Manlief bracht de kinderen ’s morgens weg en zou ze ook weer ophalen bij de opvang. Hij had alleen even niet doorgegeven dat Sanne alleen naar huis mocht komen na turnen 🙂 Cas was al een paar dagen niet fit, had een paar keer gespuugd. Helaas kan ik niet zo maar thuis blijven en moest hij toch naar de gastouder. Gelukkig ging het die dag redelijk. 

Dit spelletje kwam ik tegen op insta, deze ga ik zeker onthouden voor als Cas nog wat groter is. Of ik vrijdag even een pakketje op wilde halen…. Gelukkig had ik geen kinderen mee, want dan had het niet in de auto gepast. Ik haalde eerst dit pakket op en daarna ging ik naar de osteopaat voor mijn rug en bekken. De laatste keer voor haar zwangerschapsverlof, ik zal daarom een keertje bij een andere osteopaat moeten en dat vind ik best een dingetje. Vrijdagmiddag wilde Cas op de skelter Sanne gaan halen. Ik had hem eerder van de opvang gehaald, omdat hij toch weer niet fit was. Maar hij wilde toch op zijn skelter. Het ging niet zo heel snel, maar we waren wel weer lekker even buiten. Thuis stortte hij in en ging hij lekker op de bank met zijn kussen, dekbed en knuffels. Tussen het filmpjes kijken door even liggen. Vrijdagavond was hij helemaal op, alles was te veel. Toch nog even lekker kroelen bij mama voor hij naar bed ging. Sanne gaf inmiddels ook aan dat ze zich niet zo lekker voelde. Zaterdagochtend was ze helemaal niet fit en had flinke buikpijn, maar ze wilde perse de laatste wedstrijd van het binnenseizoen korfballen. Als ze wonnen, hadden ze 5 wedstrijden op rij gewonnen en werden ze 2e. Terwijl ze 6 wedstrijden geleden nog onderaan bungelden. Deze foto zegt genoeg, ze wonnen met 8-4. Sanne speelde 3 kwart van de wedstrijd, zonder al te veel te laten merken dat ze eigenlijk hartstikke ziek was. Dat bleek later wel.Thuis stortte ze in en belandde op de bank, hier bleef ze 4 dagen liggen. Er zat weinig leven in. Hoe ze heeft kunnen korfballen is mij een raadsel. Ze had een flinke buikgriep te pakken. Dit alles gebeurde op het thuisfront, terwijl ik aan het werk was in Zeeland. Ik zocht lekker de buitenlucht op met een cliënt. Laat het maar snel warmer worden!Ook Cas was nog niet helemaal fit, dus lagen er zaterdag aan het einde van de middag 2 kindjes op de bank onder hun dekbed. Zondag gebeurde er vrij weinig, we deden lekker rustig aan. Maandagochtend werkte ik en maandagmiddag deed ik mijn administratie, zodat binnenkort de facturen van Maart de deur uit kunnen. Sanne was nog ziek en kon daardoor niet naar school en de bso, zij ging in de ochtend naar de gastouder waar Cas ook heen ging. ’s Middags was ze lekker thuis, het leek wat beter te gaan. Maar dinsdag had ze toch weer een slechte dag.  Maandagavond bestelden we eindelijk een Philips airfryer, deze willen we al heel lang. We vonden hem erg aan de prijzige kant en kozen daarom 3 jaar geleden een goedkopere variant om te proberen. Deze heeft 3 jaar volgehouden, maar nu wilde manlief toch echt wel de Philips. Dinsdag kwam hij al binnen, we kochten de XXL versie. Nu nog een plekje vinden voor het bakbeest. Na wat passen meten, kastjes omgooien en flink wat weggooien heb ik een plekje kunnen vinden. Binnenkort proberen we hem uit!De laatste wedstrijd van het binnenseizoen is geweest en dat betekent dat we weer naar buiten verhuizen. Vanaf volgende gaat Sanne buiten trainen, We probeerden deze week haar buitenschoenen, maar die bleken veel te klein. Deze beauty’s kwamen dinsdag binnen, ze is er helemaal blij mee en dat snap ik wel!Dinsdag maakte ik met deze ingrediënten een recept van de Lidl. Spaanse paella, manlief en ik vonden het lekker. De kinderen waren wat minder enthousiast, maar die waren ook nog niet helemaal fit. Het recept vind je hier.Woensdagochtend was Sanne ineens weer opgeknapt en ging ze na 4 dagen op de bank liggen lekker weer naar school. De voorverkoop van ‘De grote show’ van Kinderen voor Kinderen begon en ik kon 2 kaartjes bemachtigen. In oktober gaan Sanne en ik gezellig samen naar Ahoy. Vandaag gaat de kaartverkoop van start, wil je er bij zijn ga dan snel naar de site en kijk of er nog kaarten beschikbaar zijn. Woensdagochtend was deze meneer onverzadigbaar. Tussen 8.00u-11.00u at hij: melk met muesli, een appel, een croissant, een banaan, een eierkoek en 2 rijstwafels. Eigenlijk had hij nog meer honger…..

Woensdagavond regelde ik ook kaartjes voor Paw Patrol live, daar gaat Cas samen met papa naar toe. Kaartjes hier voor zijn te vinden op de site   van de nationale theaterkassa. 

Dit was mijn week, ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken. Komend weekend hebben we leuke dingen op de planning. Zaterdag gaat Cas voor het eerst korfballen bij de mini’s, we willen gaan kijken als de koeien naar buiten mogen, we hebben nog een verjaardag en ’s avonds gaan Cas en Sanne logeren bij opa en oma. Manlief en ik gaan dan samen uit eten. Deze week heb ik ook weer 4 opdrachten. Donderdag, vrijdag (als dit online komt gisteren en vandaag), zondag en maandag werken.

Wat ga jij doen dit weekend? 

Wat je ook gaat doen, geniet er van!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.