Blogpauze

Wauw, ineens kom ik er achter dat ik al 4 weken niets geplaatst heb op mijn blog.

De afgelopen 4 weken stonden vooral in het teken van veel werken. Ik heb de afgelopen weken 4 diensten per week gedraaid en de rest van mijn tijd stak ik in mijn gezin. Ik heb, eerlijk gezegd, geen moment nagedacht over het bloggen. Er was in mijn hoofd geen ruimte om te bloggen of om inspiratie op te doen voor het bloggen.

Inmiddels komt er weer wat meer ruimte in mijn hoofd en lukt het mij wat beter om de balans tussen werk en privé wat meer vorm te geven. Ik hoop daardoor weer aan schrijven toe te komen.

Het is wel heel fijn om te zien dat er afgelopen weken elke dag bezoekers op mijn site zijn geweest terwijl er geen blogs online kwamen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.