Photo Friday

Ik probeer het bloggen weer op te pakken, nadat er de afgelopen tijd weinig blogs zijn verschenen. Hopelijk lukt het mij om weer tijd vrij te maken.

Ik neem jullie weer mee in mijn leven. Deze keer van de afgelopen 2 weken, met een dierenvriendje, een nieuw talent en afscheid.

Deze foto maakte ik op een werkplek, dit is nog een nette foto. Maar eerlijk, deze spiegel hangt toch op een onmogelijke plek? Als je op de wc zit en je gaat staan, zie je jezelf echt niet op je best in deze spiegel….Cas nam na 3,5 jaar afscheid bij de gastouder, vanaf nu gaat hij 3 dagen per week naar de opvang. Het voelde heel gek om na al die tijd afscheid te nemen, Cas had er minder last van dan mama 😉Elke 5 weken zit ik met deze meneer bij de kapper, omdat het haar dan al weer over zijn oren hangt. Met zijn enorm steile haar en 6 kruinen is dat niet handig, maar elke keer naar de kapper kost ook aardig wat. Ik schafte daarom een tondeuse aan, zodat ik de zijkanten bij kan werken en we wat minder vaak naar de kapper hoeven. Cas zit gelukkig altijd heel stil bij de kapper, daarom durfde ik het wel aan. Voor een eerste keer ging het eigenlijk heel goed. Ik heb een nieuw talent ontdekt!Mijn favoriete ontbijt op dit moment, mugcake. Heerlijk! Ik zal binnenkort het receptje delen. Onze vaatwasser gaf het na 9 jaar op, we hebben 2 weken moeten afwassen. En daar hadden manlief en ik stiekem echt een hekel aan. Als we kamperen vind ik het toch echt een stuk minder erg. Maar we hebben een nieuwe vaatwasser en ik ben er helemaal blij mee! Ik ben helemaal blij dat we de besteklade er bij hebben genomen. Geen mandje met bestek meer onderin, dat scheelt enorm veel ruimte. Sporten met publiek, Moby liep en zat voornamelijk in de weg. Sanne nam mijn matje in beslag.En Cas had het druk met mijn attributen. Sanne wilde weer eens een vlechtje, maar wel zo dat haar haar los kon. Of ik daarna even een foto wilde maken, zodat ze kon zien hoe het er uit zag.  Ik ben helemaal blij met dit nieuwe jurkje! Ik kan zelf goed zien dat ik wat ben afgevallen, daardoor voel ik mij ook heel prettig in dit jurkje. Misschien toch maar wat meer jurkjes kopen….Sanne vroeg zaterdag of ze salade mocht maken, dat vind ze leuk om te doen. Het werd een simpele salade om de borden met tosti’s te garneren, ze maakte er ook een lekker sausje bij. De omelet met groente was voor mij. ’s Avonds zouden we chinees eten bij mijn ouders, ik at daarom de rest van de dag wat minder koolhydraten dan anders. Zaterdagmiddag speelden ik met Sanne Familie Poen, wij vinden het een heel erg leuk spelletje. Zondag was ik in Middelburg voor een opdracht. Aan de voorkant was het gebouw maar saai en niet bijzonder, maar de achterkant was prachtig. Een heel statig, oud pand met een mooie tuin er bij. In de tuin viel mijn oog op deze egel, er bleken 2 egels in de bosjes te zitten die druk bezig waren om een nestje te bouwen. Maandagavond had ik een late dienst, hier zie je mijn avondmaaltijd. Ik had 10 minuten om het naar binnen te werken. Ik had het alleen iets te warm gemaakt, dus dat viel niet mee. Helaas heb je in de zorg vaak geen uitgebreide pauzes waarin je rustig kan eten. Dinsdag was een thuiswerkdag voor mij, deze begon ik met een training buiten in de tuin. Cas mag van mij echt niet met sokken in zijn sandalen, ik vind dat echt vreselijk. Ik vind dat een enorme afknapper. Dinsdag kreeg ik deze foto van de opvang, hij moest en zou zijn sokken aan in zijn sandalen. Hahahaha……Mijn werkplek, hier doe ik alles voor mijn bedrijf en voor mijn blog. Het is maar een klein hoekje op de overloop op zolder. Wie weet komt het ooit zover dat we verhuizen en ik een heuse werkkamer heb. #droomlekkerverder

Ik hoop dat je het leuk vond om weer een kijkje te nemen in mijn leven. Ik ga weer wat vaker foto’s maken, zodat ik volgende week ook elke week weer een Photo Friday kan plaatsen.

Fijn weekend!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.