Photo Friday

It’s Friday again! Heb jij al vakantie of nog druk aan het werk? Het is duidelijk dat het schoolvakantie is, iedereen gaat een tandje relaxer en op bijvoorbeeld de opvang is het een stuk rustiger met kindjes.

Deze week was manlief 4 dagen weg met de motor voor een echt mannenmotorweekend, ik ging daarom een dagje weg met de kinderen. Ook stonden er 2 ziekenhuisafspraken op de planning.

Donderdagavond ging ik eerst sporten, waar ik totaal afgebeuld van terug kwam trouwens. Ik had eigenlijk moeten gaan douchen en naar bed, maar ik wilde nog ‘When they see us now’ kijken. Ik keek eerder al de miniserie ‘When they see us’, een echte aanrader. Vrijdagochtend wisten de kinderen niet hoe snel ze bij de auto moesten komen. We gingen eerst naar mijn ouders, manlief vertrok vanaf daar voor een motorweekend en mijn moeder ging mee naar Drievliet.Er komt nog een uitgebreide blog over Drievliet, daarom nu geen foto’s van deze dag. Maar dit ijsje wat ik nam was echt heerlijk en enorm ongezond.Om de dag lekker ongezond af te sluiten, hadden wij een hoogstaand diner bij de grote gele M.Vrijdagavond lekker met de beentjes omhoog toen de kinderen op bed lagen. Heerlijk in mijn eentje. Papa niet thuis, dat plekje moest wel opgevuld worden vonden Cas en Sanne. Ze mochten allebei 1 nacht bij mij slapen en 1 nachtje sliep ik alleen, om bij te komen van de andere 2 nachten 🙂Zaterdagochtend tv kijken in bed.De nieuwe vaatwasser is erg interessant, Cas houd van alles onder het lampje op de grond. Handen, voeten, auto’s, steeds maar kijken of het daarop ook te zien is. Niet alleen Cas vind het lampje interessant…..Zaterdag gingen we even brillen passen met Cas. Dinsdag moest hij naar het ziekenhuis voor zijn ogen en ik wilde al brillen gepast hebben voor we gingen. Hij was zaterdag in een goed humeur, dan pas ik liever alvast dan wanneer het echt moet en hij heeft er geen zin in. Zaterdagmiddag hadden we een verjaardag waar we bleven eten, barbecue. Ik heb er geen foto’s van, maar de kinderen speelden een poosje in het zwembad en verder binnen terwijl de volwassenen buiten zaten. Ik heb de kinderen eigenlijk niet gehoord. Mijn favoriete ontbijtje van dit moment, mugcake.Zondag wilde Cas een rondje doen op zijn loopfiets. Even schommelen in de speeltuin, Cas vind schommelen pas 2 weken leuk. Daarvoor vond hij er niks aan. Spelen in de beweegtuin bij het verzorgingshuis. Acrobatenkunstjes uithalen.Sanne speelde graag even voor fotomodel. Wat wordt ze ineens weer groot! Een echt dametje al. Zondagmiddag pakten we de tas van Sanne in, maandag ging ze naar de korfbal voor een tentenkamp van 3 dagen. Ik deed ook nog een poging om een boek te lezen, maar dat was een hopeloze missie. Ik ben na 1 bladzijde maar gestopt. Ze kunnen soms best even lief zijn tegen elkaar, hier zitten ze allebei te kleuren. Cas zijn eczeem komt en gaat, het was alleen een tijd geleden dat het zo erg op kwam. Okee, ik zal het eerlijk toegeven: ik heb echt een hekel aan kleien. Ik kan er niks mee, ik heb er de fantasie niet voor ofzo. Maandagochtend bracht ik Cas naar de opvang, lekker op de fiets. Daarna bracht ik Sanne naar de korfbal voor het kamp. 

 

En toen kreeg ik de foto’s niet meer goed…. Maar goed, dinsdag bracht ik Cas weer naar de opvang. Alleen voor de ochtend deze keer.

Want ’s middags moest hij naar het ziekenhuis voor zijn ogen. Eerst naar de orthoptist voor een oogtest, daarna druppeltjes, terug naar de orthoptist voor de oogmeting en daarna nog naar de oogarts. Een middagje wachten.
Het was vrij duidelijk dat Cas een bril nodig heeft, hij heeft een flinke cilinderafwijking en een kleine + sterkte. Vermoedelijk heeft hij zo’n 50% zicht. Dus gingen we nog even langs de brillenwinkel om de uitgekozen bril definitief te bestellen.
Kijk dat handje op mijn been, dan smelt je toch?
Woensdagmiddag haalde ik Sanne weer op van kamp. Helemaal oververhit en gesloopt was ze. Zelf hielp ik nog met opruimen en schoonmaken, wat met deze temperaturen bijna niet te doen was. Thuis heeft Sanne gedoucht en is eerst 2 uur gaan slapen.
Donderdagochtend melden wij ons voor de 2e keer deze week in het ziekenhuis. Cas moest geholpen worden aan zijn neusamandel. De temperatuur was om 7.00u nog goed te doen. De operatie ging goed, Cas kwam lachend uit de narcose en rende daarna het ziekenhuis uit. De dokter zag wel flink vergrote keelamandelen, maar dat is voor een andere keer.
Thuis deden we rustig aan, om een beetje bij te komen van de operatie en vanwege de warmte. Terwijl ik dit typ ligt Cas lekker te slapen, misschien gaat hij straks nog even in het zwembadje om af te koelen.

Het is een beetje een rommelige blog geworden zo met die scheve foto’s, volgende week weer gewoon rechte foto’s 😉

Fijn weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.