Photo Friday

Er is al weer een week voorbij, daarom is het weer tijd voor een Photo Friday. Het was een drukke week, ik moest 5 dagen werken. Daarnaast is het nog even wennen nu we na de vakantie weer in de structuur van 5x per week sporten moeten. Sanne traint 2x met de korfbal, 1x turnen en nog een wedstrijd korfbal. Cas ‘traint’ ook 1x met de korfbal. Dat is altijd een gehaast om iedereen op tijd op de juiste plek te houden.

Kijk je weer mee?

Cas helpt mee om mijn banden op de pompen. Harstikke fijn zo’n hulp!
Tijdens het werk ging ik wandelen met een cliënt, even lekker naar het strand.
Even spelen bij de Hema, elke keer weer als we er komen.
Vrijdag at ik deze salade als lunch. Mmmmm..
Zaterdag was de eerste training van de Kangaroos weer. Cas had er enorm veel zin in en wat een enorm verschil nu hij een bril heeft! Terwijl Cas trainde speelde Sanne op het veld er naast een wedstrijd. Ze stonden 1-10 achter en kwamen in de laatste 10 minuten in de stromende regen terug tot 8-11. Heel knap!
Na de lunch zaterdag maakten we onszelf gereed voor een bijzonder feestje. Mijn (schoon) oma is eind juli maar liefst 90 jaar geworden en zaterdag gaf ze een klein feestje voor familie. Dit was mijn outfit, een nieuw jasje. Ik draag nooit jasjes, alleen maar vesten. Het beviel erg goed, dus misschien maar vaker doen 🙂
Na het feestje brachten we de kinderen weg om door te gaan naar een volgend feestje. Manlief was vanuit zijn werk uitgenodigd op een partyboot om naar het vuurwerk bij de Erasmusbrug te gaan tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam. Het was een gezellig feestje.
Zondag werkte ik de hele dag, ‘s avonds aten we Franse frietjes uit onze airfryer. Ik at daarbij gevulde courgette. Heerlijk!
Maandagochtend en maandagavond werkte ik. ‘S middags ging ik lunchen met een oud collega. Ik houd echt van carpaccio, dus de keuze voor een carpacciosalade was snel gemaakt. Gezellig even bijgekletst tijdens de lunch.
Cas heeft een tijdje terug mee gedaan aan een onderzoek van de universiteit van Amsterdam. Als dank zouden er wat foto’s gemaakt worden. Cas gaat niet meer naar de gastouder, maar we hebben nog wel contact. afgelopen week was het zover, we gingen naar haar toe en er was een fotograaf. Ze wilde foto’s maken in de normale omgeving en onder normale omstandigheden. We hebben 2 foto’s gemaild gekregen. Ik vind deze heel erg leuk, precies zoals hij is.
Dinsdag heb ik gewerkt en de hele dag geen foto’s gemaakt. Woensdag maakte ik een koolhydraatarm ‘brood’. Het is niet echt een brood, maar kan wel als vervanger van brood gegeten worden. Al zitten er wel heel veel vetten in, dus dat is wel oppassen als je op je gewicht let. Ik ben nog niet tevreden en ga wat sleutelen aan het oorspronkelijke recept. Als ik tevreden ben dan plaats ik het recept.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om mijn foto’s te zien.

Fijn weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.