Photo Friday

Vandaag is het weer tijd voor een Photo Friday, want het weekend staat weer voor de deur. Deze week staat voor mij vooral in het teken van werken, 6 dagen. Maar daar tussendoor ging het leven binnen het gezin gewoon door. Kijk je mee?

Vrijdag at ik een salade als lunch. Tijdens werkdagen eet ik vaak boterhammen als lunch, maar op mijn vrije dagen eet ik regelmatig een salade.
Zaterdagochtend stond om 7.00u de wekker, om 7.45u moesten we op pad naar Alblasserdam voor een korfbalwedstrijd van Sanne. Sanne maakte achterin de auto deze foto, omdat ze de lucht zo mooi vond. Het was best fris op het korfbalveld, het is duidelijk herfst. Nog een paar weken dan gaat het binnenseizoen weer van start, dan zitten we lekker in een sporthal.
Zaterdagmiddag had ik afgesproken met 2 vriendinnen, we gingen heerlijk high-teaën. Lekker bijkletsen en genieten van de lekkere hapjes. Daarna hadden we nog een verjaardag.
Zondag was een regenachtige dag. Het was een dag vol familiebezoekjes. Langs de oma van manlief, mijn oma en we lunchten bij mijn ouders. ’s Avonds lakte ik Sanne haar nagels.
Dinsdag was ik aan het werk op een plek waar dagbesteding verzorgt wordt voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor het beeld dit ging om cliënten waarvan je het niveau kan vergelijken met een kind tussen de 2 en 3 jaar. Het thema was herfst. Ik tekende een boom en de cliënt verfde de blaadjes aan de boom.
Woensdagochtend begon erg knuffelig, Cas wilde alleen maar bij mij kroelen. Even bijkomen na 2 dagen opvang.
In het jaar dat ze 9 worden krijgen kinderen een oproep om de laatste vaccinatie te gaan halen in het rijksvaccinatieprogramma (naast de hpv inenting voor meisjes als ze 12/13 zijn). Kinderen krijgen dan de laatste DTP en BMR vaccinatie. Woensdag was het de beurt aan Sanne. Toch even spannend, 2 prikken te gelijk.
Donderdagochtend was ik aan het werk en ’s middags had ik een afspraak bij de de tandarts. De preventiemedewerkster maakte mijn gebit schoon.
Donderdagavond was het tijd om toe te geven aan mijn guilty pleasure, bingo. Helaas won ik geen bingoprijs, wel won ik een kleinigheidje met de verloting. De opbrengst van de bingo was voor Pink Ribbon. Het was een gezellige avond!
Tijdens de bingo stonden er ook een aantal stands van lokale ondernemers, waaronder de kledingwinkel welke deze bingo organiseerde. Er was 2x een korte modeshow tijdens de bingo. Ik was gelijk verliefd op deze jurk. Is het geen plaatje? Ik kocht ook nog een rok en 2 truien.

Tijd voor weekend! Mijn weekend zal bestaan uit werken, zowel zaterdag als zondag. Ik wens jou, ondanks dat de grijze en natte weersvoorspelling, en heerlijk weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.