Photo Friday

Het is al weer weekend, wat is de week weer omgevlogen. Deze week stond vooral in het teken van werken en ziek zijn, er zijn daarom ook geen blogs online gekomen de week.

Zaterdag was ik aan het werk van 7.00u-15.30u. Ik ben al vaker op deze plek geweest, dat maakt het voor mij wat makkelijker. Ook voor de cliënten ben ik inmiddels een bekend gezicht.
Ook zondag was ik aan het werk, dit keer op een woning waar ik niet eerder geweest was.
Het was heerlijk weer en gelukkig was er nog tijd om een rondje te gaan wandelen.
Wat fijn dat dat even kon! Het is helaas niet vanzelfsprekend in de zorg dat mensen lekker even naar buiten kunnen.
Zondagmiddag hielp Sanne een nichtje van mij met een opdracht voor school en ze kreeg de loom spullen die zij al lang niet meer gebruikte. Sanne ging gelijk aan de slag, want dit wilde ze al zo lang hebben!
Maandag en dinsdag was ook aan het werk en heb ik geen foto’s gemaakt. Woensdagochtend was het tijd voor de wekelijkse boodschappen. Cas gaat altijd graag mee en meestal wil hij gezellig in de kar zitten. Dit keer heeft hij liedjes zitten zingen.
We gingen Sanne halen op school en nu Cas kan fietsen wil hij steeds op de fiets naar school. Het starten en stoppen gaat nog niet heel goed, dus ik ga lopend mee. Goed voor mijn conditie, want hij gaat best hard hahahaha…..
Donderdag moest Cas op controle in het ziekenhuis voor zijn ogen. De controle was goed, hij ziet hartstikke goed met zijn bril! Over 4 maandjes weer terug.
Deze week kwam ook de nieuwe auto van manlief eindelijk, dat heeft maar 7 maanden geduurd. Wat een slagschip!
Vrijdagochtend was het tijd voor de kapper, Cas vind dat altijd erg leuk. Hij zit dan ook altijd netjes stil. Tussen de kappersafspraken door doe ik de zijkanten zelf een keer met de tondeuse.
De rest van de ochtend deden we rustig aan. Cas was niet helemaal fit en erg moe van 3 dagen opvang en ik was ook verre van fit, tegen ziek aan. Lekker op de bank hangen en een filmpje kijken met zijn nieuwe vest aan. Hij is er helemaal verliefd op, we kochten hem bij de Hema.

Dit was hem weer, ik hoop dat je het leuk vond om weer een kijkje te nemen in mijn leven. Hopelijk heb ik komende week wel tijd en energie om een aantal blogs te schrijven.

Fijn weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.