Photo Friday

Het weekend staat weer voor de deur, dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Photo Friday.

Deze week had Sanne herfstvakantie, ik werkte daarom wat minder deze week. Deze week stond in het teken van spelen!

Kijk je weer mee?

Zaterdagochtend kreeg ik een berichtje dat de korfbaltraining van Cas niet door ging. We startten daarom rustig op. Daarna werd Cas een heuse piraat! Een vriendin kwam gezellig langs met haar kindjes.
Zaterdagmiddag was het eindelijk eens tijd om mijn auto schoon te maken, ik doe dat echt nooit. Maar manlief vond het echt niet meer kunnen dus ik ging aan de slag.
Zondag werkte ik in Roosendaal. Ik was op deze woning een week eerder ook, ik was daarom al een beetje bekend. Samen met een cliënt ging ik om een kleine boodschap.
Toen ik thuis kwam wilde manlief graag een rondje gaan motorrijden. Deze motormuis wilde dolgraag mee!
Zondagavond was het tijd voor mijzelf, ik ging lekker in bad. Lekker ontspannen, tot ik ineens allerlei gekke geluiden hoorden. Moby bleek de badkamer ingekomen te zijn en lag geluiden te maken die ik niet eerder bij haar had gehoord…
Maandag wilden we een dagje weg gaan, manlief was alleen vandaag vrij. Maar de plannen veranderden. In de ochtend waren we thuis, want Cas had einde van de ochtend een afspraak bij de osteopaat vanwege problemen met de stoelgang. Daarna gingen we naar een vakantiepark om in de binnenspeeltuin te spelen.
Dinsdagochtend deed ik een poging tot sporten, maar dat mislukte hopeloos. Ik werd belaagd door 2 kinderen. Het werd stoeien in plaats van sporten.
Even een kleurloze foto tussendoor, omdat niet iedereen blij wordt van bloed. Dinsdagavond ging ik bloed geven, een klein gebaar met een groot resultaat.
Dinsdag en woensdag was er een vriendinnetje van Sanne te logeren. Woensdag gingen we op pad voor een heerlijke high tea, dit waren mijn hapjes. Voor de kinderen was er een speciale kinder high tea. Er komt nog een uitgebreide blog over dit uitstapje, want het was echt een aanrader!
Naast eten werd er ook druk gespeeld.
Donderdagochtend gingen de kinderen naar de opvang, want ik moest werken. Binnenkort krijgen we een Jumbo bij ons in het dorp, ik deed na mijn werk alvast een proefrondje in het dorp waar ik aan het werk was.
Ik wordt hier altijd enorm zenuwachtig van en wil het liefst tanken voor het lampje gaat branden. Om mijzelf uit te dagen mocht ik niet tanken onderweg, ik zou namelijk moeten redden tot thuis.
Pfff, het scheelde niet veel! De laatste 20 kilometer waren echt niet fijn, ik werd steeds zenuwachtiger. Hahaha.

En dan is het nu weekend! Een weekend waar ik enorm veel zin in heb! Morgen ga ik eerst met Sanne naar de ‘Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show’ in Ahoy. Daar hebben we onwijs veel zin in. Daarna is het tijd voor mama!! Ik ga met een vriendin naar een schuurfeest en ga waarschijnlijk helemaal los. Hopelijk ben ik zondag een beetje fit, want dan hebben we 2 verjaardagen. Gelukkig gaat de klok een uurtje terug, kan ik een uurtje slaap extra pakken 😉

Wat ga jij doen dit weekend?

Fijn weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.