Eterij – Spelerij Vierlinden

In de herfstvakantie ging ik op pad met Cas, Sanne en een vriendinnetje van Sanne. We gingen naar Eterij – Spelerij Vierlinden in Goes. Vandaag een blog over dit uitje, want het is een dikke aanrader!

Ik hou echt van een High Tea, fijn kletsen en ondertussen verrast worden door lekkere hapjes. Voor kinderen klinkt een high tea als iets magisch, maar vaak is het niet geschikt voor kinderen. De hapjes vallen niet in de smaak en het duurt te lang. Bij Vierlinden is daar een oplossing voor. Een heuse kinder high tea, allemaal hapjes die de meeste kinderen lusten. Op de foto rechtsboven is de kinder high tea te zien, geserveerd op 3 aparte bordjes. Dat voorkomt ruzie over wie wat al op heeft. Wat een feest op een bordje!
De kinder high tea kost €15,- en de high tea €20,-.
Naast het restaurant zit een leuke binnenspeeltuin. De kinderen aten even wat en gingen dan vlug weer spelen om daarna weer wat te komen eten. Sanne is inmiddels bijna 9, maar heeft zich prima vermaakt in de binnenspeeltuin. De constructie voor de oudere kinderen was uitdagend genoeg voor haar. Cas wilde ook een rondje, maar voor hem was het te moeilijk. Samen met mama lukte het wel!
Er is ook genoeg te doen voor kleinere kinderen onder andere een speciale peuterhoek, springkussen en trampoline. Alles in het thema natuur, het ziet er heel leuk uit met bomen en paddenstoelen.
Als er binnen genoeg gespeeld is dan kun je heerlijk naar buiten. Wat een enorme ruimte in de natuur! Verspreid zijn speeltoestellen te vinden en overal is groen.
Zowel voor grotere als kleinere kinderen is er genoeg te doen.
Ook is er een midgetgolfbaan en een kinderboerderij, waar je bij de geitjes kan.

Wij hebben echt een heerlijke middag gehad! Woon of ben je in de buurt van Goes ga dan zeker naar Eterij – Spelerij Vierlinden, het is er heerlijk vertoeven.

Naast de high tea is er ook er een lunchkaart, a-la-carte restaurant, high beer of high wine. Ook is er de mogelijkheid om een feest te houden, ideaal als je veel kinderen verwacht. Zij zullen zich super vermaken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.