Photo Friday

Wauw, de eerste week na de herfstvakantie is echt omgevlogen! Na 1 week vakantie zit je zo weer in het ritme. Het is nu aftellen tot de volgende vakantie en dat betekent ook dat Cas al bijna naar school mag. Na de kerstvakantie gaat hij oefenen en half januari is het dan echt zover!

Maar we hebben nog wat weken te gaan voor die tijd. Afgelopen week maakte ik niet heel veel foto’s, maar ik ga ze toch delen met je.

Vrijdagochtend maakte ik deze fruitpalmboom, in de vakantie schiet het fruit eten er vaak bij in. Deze boom ging bijna helemaal op.
Vrijdagmiddag bracht ik Sanne naar een vriendinnetje om te logeren. Daarna deed ik een workout, Cas keek ondertussen een filmpje. Paw Patrol is het helemaal hier, heel fijn dat er nu 2 seizoenen te zien zijn bij Netflix 🙂
Zaterdagochtend wilde Cas een rondje fietsen. Hij gaat steeds harder fietsen, ik moet er flink achter aan rennen.
Zaterdag nam ik een koolhydraatarme lunch. Ei, verschillende roerbakgroente en sla.

Aan het begin van de middag kwam Sanne weer thuis. Ze trok een mooie jurk aan en haar haar ging in een vlecht, want we gingen samen op pad.
Naar de show van Kinderen voor Kinderen in Ahoy. Door erge drukte onderweg zaten we precies op tijd op ons plekje. Wat hebben we genoten, gezongen en gedanst!
Daarna samen uit eten. Het kindermenu is Sanne al een tijdje ontgroeit, dus het werd een gewoon menu. Ik moest zelf even een goede bodem legge, want ik had nog een feestje. Een schuurfeest om precies te zijn. Een schuurfeest omschrijf je het best als: schuur, druk, dorstig, harde muziek die niet altijd even goed is, gooien met bier en een hoop hossende mensen. Ik hou er van!!
Zondag zat ik met mijn hysterische rok en ietwat brakkig hoofd in de auto onderweg naar 2 verjaardagen.
Maandagochtend en maandagavond was ik aan het werk hier in de buurt. Ik heb geen foto’s gemaakt die dag. Dinsdag was ik in Vlissingen aan het werk en wat scheen het zonnetje lekker!
Woensdag was het tijd voor onze half jaarlijkse controle bij de tandarts. Iedereen werd goed gekeurd. Sanne haar blijvende kiezen werden ook nog geseald, ter voorkoming van gaatjes.
Mijn lunch van woensdag. Een deel van de salade moest ik afstaan aan 2 kindjes, die er een lekker donut bij aten.
Omdat Cas zo enorm snel fiets, oefenden we woensdagmiddag een klein rondje met mij op de fiets er naast. Ik vind dit zelf nog best spannend, maar hij luisterde echt heel goed! Maar tijdens de enorme drukte met bussen, auto’s en fietsers ‘s ochtends rondom school gaan we dit nog maar even niet doen.
Donderdagochtend en avond werkte ik weer en heb ik geen foto’s gemaakt. Vrijdagochtend tijdens het ontbijt ging Sanne aan de slag met de keukenweegschaal. Ze wilde precies op een kilo uitkomen. Na wat geprobeerd te hebben kwam ze precies op 1000.

Ik hoop dat het weer leuk vond om te lezen hoe mijn week was. Komende week staan er weer een aantal opdrachten te wachten en gaan de voorbereidingen echt starten voor de kledingbeurs, de eerste kleding wordt komende week ingeleverd. Dat betekend aan de bak met uitzoeken en prijzen!

Ondanks de regen die voorspeld is, fijn weekend!

Mocht je nu bepaalde onderwerpen terug willen zien in mijn blog, laat het mij dan zeker weten. Dan ga ik er mee aan de slag. Dan kan hieronder, via social media of via de mail suzezoektbalans@gmail.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.