Photo Friday

Leuk om te zien dat de Photo Friday van vorige week zo goed bekeken is πŸ™‚ Daarom gooien we hem er deze week gewoon weer in!

Mijn week in foto’s, een aantal foto’s heb je misschien al op instagram voorbij zien komen. Een week waarin we twee keer naar het strand gingen en dat is voor mij best een ding. Ik vind zand echt vreselijk.. Maar goed, alles voor de kinderen.

img_5807

We dansten in pyjama het weekend in op vrijdagavond. Al Cas zijn favoriete liedjes kwamen voor bij.

img_5817

Ik ging voor batterijen naar de Action zaterdagochtend en nam mij voor echt alleen batterijen mee te nemen….. dikke vette fail, hahahaha

img_5826

Zaterdagmiddag gingen we naar de grootste speeltuin hier op het eiland, de Flipjes in Ouddorp.

img_5837

In deze speeltuin heb ik zelf vroeger ook nog gespeeld. Er zijn wel speeltoestellen vervangen en bij komen, maar er zijn er ook nog die ik herinner van toen.

img_5842

Daarna reden we door naar het strand bij de Brouwersdam om een ijsje te eten. Het was eb en het water stond erg laag, daarom lag deze boei op het strand.

img_5847

Mooi uitzicht he? In de verte kun je de kitesurfers zien, er waren veel kiters op het water.

img_5859

Natuurlijk moest er even geklommen worden op de betonblokken die een soort dam vormen in de zee.

img_5869

Nog steeds eten we elke ochtend een smoothie, een heerlijk fris begin van de dag!

img_5873

Cas zoekt, net als Sanne, zijn eigen kleding uit en dan krijg je wel eens bijzondere outfits. Zoals deze onesie met bodywarmer en sandalen, die Cas trouwens zondalen noemt. Je doet ze tenslotte aan als het zonnetje schijnt. Hij kwam er later achter dat het misschien toch wat warm was. Hij mag trouwens niet in zijn onesie naar school, ook al zou hij dat dolgraag willen.

img_5877

Sanne ging zondagmiddag bij een vriendinnetje spelen en wij fietsten naar het strandje hier. Cas is 1,5 uur druk bezig geweest met zand in het water gooien en stenen met zijn schep het water in tennissen. Heerlijk dat hij zo lekker bezig was.

img_5878

Natuurlijk deden we ook een rondje door de natuurspeeltuin bij het strand, water pompen blijft een hit.

img_5889

Cas lustte nog wel een ijsje, maar wilde halverwege een slokje proeven van  papa’s milkshake. Die milkshake ging niet meer terug en papa kon het doen met een kinderijsje πŸ˜‰

img_5898

Maandag had ik geen opdracht dus een rondje wandelen, heerlijk mijn hoofd leeg maken met een fijne muziek afspeellijst. Die trouwens vol staat met muziek van lang geleden toen ik nog jong was zoals de Backstreet Boys, Scooter, Dj Paul Elstak, U2 en Nirvana. Maar ook wat minder oude muziek. Ik moet mij altijd inhouden om niet hardop mee te zingen.

img_5900

Het werd een rondje van 5 kilometer dat voelde als een 30 kilometer. Doordat ik een eind door mijn ijzervoorraad heen, waardoor het met mijn energie niet zo best gesteld. Maar ik heb het gedaan! Nu hopen dat de ijzertabletjes snel hun werk doen.

img_5902

Als lunch eet ik regelmatig groentenwraps van No Fairytales, heerlijk met sla, carpaccio en een beetje aioli.

img_5913

De eerste nieuwe aardappels voor ons. Zo lekker! Ik vind wortels eigenlijk helemaal niet lekker, maar besloot ze toch eens te koken. Blijkt dat de kinderen ze best lekker vinden, hahahaha. Toch maar wat vaker op het menu zetten. Cas vond de zalm niks, maar onze poes smikkelde de overgebleven zalm maar al te graag op.

img_5923

Sinds kort gaat Sanne op de fiets naar de korfbaltraining, dat is zo’n 4,5 km fietsen. Er is een route gemaakt waar iedereen uit haar team bij kan aansluiten. Dinsdag fietste ik even mee naar het punt waar Sanne aan sluit.

 

img_5926

Dit pietje was ook mee, hij wilde zijn pietenmuts perse op. Is hem zelfs speciaal nog gaan zoeken op zijn kamer voor we weg gingen.

Terwijl Sanne aan het korfballen was, maakte Cas en ik een knikkerbaan. Wat was hij er blij mee, heeft er meer dan een uur mee zitten spelen en we mochten hem niet opruimen toen hij naar bed ging.

img_5948

Op woensdag is Cas vrij tot de zomervakantie, Sanne gaat wel naar school. Een mooi moment om naar de brillenwinkel te gaan om Cas zijn bril weer recht te laten zetten. Je kan niet zo maar de winkel inlopen, want het is afgezet. Je moet binnen gelaten worden, goed verzonnen om te voorkomen dat er te veel mensen binnen komen.

img_5949

Daarna kwam Cas zijn vriendje spelen, ze hebben heerlijk gespeeld samen. Ze waren al vrienden voor ze naar school gingen en nu zitten ze bij elkaar in de klas, wat wel heel toevallig is aangezien we momenteel 6 kleuterklassen hebben op school. Na de zomer wordt de klas van Cas verdeeld over de andere klassen en gelukkig blijven buurman & buurman bij elkaar in de klas.

Dit was mijn week, ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Volgende week weer een nieuwe Photo Friday.

Fijn weekend!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.