Photo Friday

Er is gewoon al weer een week voorbij! Een week waarin de zomer begon en waar het ook gelijk warm werd. Een week waarin ik een aantal diensten had moeten werken, maar ik deze uiteindelijk niet werkte. Hoe dat kwam, lees je in deze Photo Friday.

img_5969

Nog steeds ons favoriete ontbijt, de smoothiebowl. Elke ochtend gaat de blender aan en gaat er veel fruit, yoghurt, havermout en spinazie in. 

img_5973
Vrijdagochtend moest Cas naar het ziekenhuis op controle voor zijn ogen. Het was nog even de vraag of hij wel mocht, want hij was verkouden geworden. Na twee keer gebeld te hebben naar het ziekenhuis had ik nog geen duidelijk antwoord. We zijn maar gewoon gegaan en gelukkig mocht hij naar binnen. Met zijn ogen was alles goed, over een half jaartje terug. 

img_5976

Daarna bracht ik Cas naar school. Iedereen was al in de klas, ik mocht daarom even het schoolplein op om hem bij de goede deur te brengen. 

img_6080
Vrijdag ontving ik mijn derde box van Zalon. Ondanks dat ik van te voren een bericht krijg met 15 items, waar ik er 10 van kan kiezen, is het toch steeds een verrassing. Ik heb ingesteld dat ik elke 3 maanden een nieuwe box krijg, ik kies zelf welke items ik wil houden. Ik twijfel nog of ik een blog wijdt aan de inhoud, de corona kilo’s zorgden er voor dat niet alles goed zat. #oeps

img_6016

Zaterdagochtend maakten wij een Vaderdag ontbijt en werden de zelfgemaakte cadeautjes gegeven. Daarna ging ik aan het werk. 

img_6015

Het was onze trouwdag, we trouwden op 20-6-2008. Dit jaar zijn wij dus 12 jaar getrouwd. We kregen op 20-6-1998 verkering, elk jaar vieren we op deze dag ook dat wij verkering kregen 🙂 Wat een jonkies waren we….

img_6022

Sanne en Cas gingen bij opa en oma logeren en daar werd erg naar uit gekeken. Wij gingen samen uit eten in Zierikzee. We aten tapas en ik nam een heerlijk chocoladetoetje!

img_6026

Zondag sliep ik uit tot 9.30u en daarna ging ik lekker 5 km wandelen. Het lijkt er op dat ik weer wat meer energie krijg. Ik neem mij voor om regelmatig te gaan wandelen. Daarna halen we de kinderen op en gaan we naar mijn schoonouders voor vaderdag. Het is heerlijk weer, we kunnen lekker buiten zitten met z’n allen. Daarna gaan we terug naar mijn ouders, waar we ’s avonds chinees eten. 

img_6034

Maandag is een werkdag, maar ik had geen opdracht vandaag. Daarom ging ik weer lekker wandelen toen ik de kinderen naar school waren. 

img_6040

Ik zie er wat oververhit uit na ruim 5,5 km, maar het was heerlijk! Favoriete liedjes in mijn oren en gaan.

img_6044

Als lunch nam ik paprikatortilla met ijsbergsla en carpaccio. Jammie 🙂

Daarna begon ik last van mijn keel te krijgen en snotterig te worden. Tegenwoordig betekent dat alle hens aan dek. Ik maakte een afspraak voor een coronatest. Mijn werk voor de rest van de week zei ik af, ik wilde het risico niet nemen. Mijn werk bestond deze week uit een cliënt in de thuissituatie, de gehandicaptenzorg en de ouderenzorg. Ik zou het mijzelf nooit vergeven als ik op deze 3 plekken het virus te verspreiden. 

img_6057

Dat betekende ook dat de kinderen niet naar school mochten. We begonnen de dinsdag met schoonmaken. Toen vonden ze het nog leuk om te helpen 😉

img_6060

Vooral voor de plintjes was dat heel handig, hahahaha. 

img_6068

Woensdagochtend had ik een afspraak voor een coronatest. Ik mocht verder geen foto’s maken. Het is niet echt heel prettig, maar het is snel gebeurd en dan naar huis om af te wachten. De uitslag zou binnen 48 uur bekend moeten zijn. Ik hoor verschillende verhalen van mensen die na 24 uur al de uitslag hebben, maar ook mensen die 3 dagen moeten wachten. Ik ben benieuwd wanneer mijn uitslag komt. Ik verwacht overigens niet dat ik het virus heb, dus als de uitslag er is kan iedereen weer naar school en werk. Ook manlief werkt nu thuis in afwachting van de test. 

img_6078

Daarna pompten we het zwembadje op. Ze hebben zich enorm vermaakt met de waterballonnen. Sanne vulde ze en Cas gooide ze in het zwembad. 

img_6075

We zetten er nog een tweede zwembadje naast en ze hadden uren plezier. Dat is wel een unicum hier, want normaal zijn we langer bezig met een badje oppompen en vullen dan dat ze in zitten. 

Op het moment dat ik dit schrijf heb ik nog geen uitslag van de test helaas. Hopelijk kunnen we komend weekend weer naar buiten en kan ik volgende week weer aan het werk. 

Heb jij een test gehad?

Fijn weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.